Kroppen

Ben har nu hostat i ungefär nio år. Eller i alla fall över en månad. Jag har också drabbats och i natt hostade jag till dess att jag spydde. Nu vet jag inte vad som är värst: att jag inte kommer att få sova på oklar framtid eller att min stressinkontinens spårar ur av hostattackerna.

Jag vet, måste jobba med knipövningar. Borde ha gjort det varje dag efter att Bo spräckte upp mitt kön eller åtminstone efter att Ben gjort en omgång på bäckenbottenmusklerna. Men jag fick ju liksom inte sova på flera år pga kolik och Bens öron, så jag orkade inte göra annat för min kropp än att duscha ibland.

Så nu är jag inkontinent när jag joggar och tydligen även när jag hostar som jag gör nu.

För att kompensera för gnället vill jag också berätta att trots att min mensapp är tydlig med att jag borde ha PMS, så känner jag ingenting! Kan det vara så att jättenattljusolja faktiskt hjälper? Som Kakan Hermansson sa? I så fall har jag upptäckt livets kapsel och den heter Efamol. Eller så är det min kombination efamol + d-vitamin + magnesium som gör det. Oavsett: please please please, låt det vara sant.

3 reaktioner till “Kroppen

  1. Hej då pms! Underbart om det fortsätter fungera. Grattis! -Eller vad en säger.Här har vi klarat oss från superhostbacillerna. Krya på er!! /Katten

    Gilla

  2. Jag tycker jäklars i mig att det fungerar med jättenattljusolja, ätit det i flera år. Tar bort udden av PMS + mindre torr hy för en atopiker som mig! Så håller tummarna!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: