Tvivlet är starkt

Jag kommer ihåg att jag körde ”världens sämsta julkalender” på bloggen något år, med en ny dålig grej om dagen. I år har jag inte tänkt på att göra 1-24 inlägg på ett tema, men jag fixade en julkalender till barnen. Den här:

En kalender med ”25 pyssel i väntan på julen”. Hurra! Såg framför mig hur vi skulle öppna en lucka på morgonen och se fram emot att mötas efter förskola och skola och pyssla och ingen skulle längta efter sin iPad.

Inte visste jag att det skulle kräva avancerad ingenjörskonst för att få ihop skiten? Så här såg det önskade samt det faktiska resultatet ut häromdagen:

Då hade Ben och Bo gett upp för länge sedan, så verkshöjden ovan är signerad mig och lite Nils (när jag blev sur).

Tänk om jag gått och trott att jag är en pysslig person och så är det tvärtom? Vad mer tror jag att jag kan som jag inte alls kan?

2 reaktioner till “Tvivlet är starkt

  1. Det gick sådär. Nästan varenda pyssel krävde myckna inköp, vilket jag inte visste när jag köpte den. Det var sällan vi hade \”dubbelhäftande tejp, glitterlim, änglahår och cellofan\” hemma när luckorna öppnades. Så det blev inte så många pyssel gjorda…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: