Helgen

Den här helgen har jag varit på årsmöte för Feministiskt initiativ Göteborg och hänförts över vilka roliga och lärorika grejer jag får vara med om. Lär mig liksom hur politik görs. Jag har också tvättat och vikt in mycket, mycket kläder och lakan, städat cirka 1/8 av huset, lagat långkok, klippt Bens hår till grov besvikelse (DÄ ÄJ FÖJ KOTT, JA Ä INTE FIIIIN), jagat Pokémons med Bo, läst ut en bok och handlat för veckan.

Köpte bland annat en turbanpumpa. Tack för mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: