Februarifoton #2 – mitt kök

Så här ser det ut i mitt kök när det är vår ute och hela huset har städats för att plåtas till en AirBnB-annons. Jag tänker inte så mycket på mitt kök, trots att det är det rum jag tillbringar odelat mest vaken tid i.

Så, vahettere, vad ska jag säga? Jo, det vetter mot en altan. Det är bra.

Gud vad tråkigt det här blev. Nämen ibland tänker jag mer på kök än annars och det är när det håller på att ramla ihop. Jag vet inte exakt när köket sattes in, men jag har för mig att mäklaren sa att det är från -99. Är det gammalt för att vara ett kök? Är köksår som kattår?

Hur som helst så hänger luckorna ofta på svaj och lossnar till slut så att någon (Nils) får skruva fast dem igen. Spishällen har vassa trasiga kanter och kylskåpet lägger av ibland. Och jag vet ärligt talat inte hur mycket nytta fläkten gör. En mer entreprenöriellt lagd – eller bara lite mindre lat – person kanske hade kavlat upp ärmarna och tänkt att ”här ska renoveras” och ”vad är det di säger – en krona in, två kronor ut när man äger sitt hem”. Och så.

Men asså … jag vet inte var man börjar. Jag blir jättetrött när jag tänker på att göra en renovering och fatta massa beslut och ringa banken (ringer man bara och säger att man vill ha mer lån, varför vet jag inte hur saker funkar?). Och så ska det rivas ut och grejas och tänk vilka konstiga fuktasbestskadedjur som säkert ligger och lurar under golvplankorna.

Nä jag tackar. Vi kör det här köket hela vägen in i kaklet.

2 reaktioner till “Februarifoton #2 – mitt kök

  1. Japp vi bokade tid med banken och sa att vi behövde renovera, bankmannen kollade hur mycket lån vi kunde ta ytterligare på bostaden. Sedan köpte vi en bil istället:)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: