Februarifoton #11 – ett boktips jag har

Just nu läser jag om alla Harry Potter-böcker, för det är så mysigt. Jag jobbar väldigt mycket mer än vad jag är van vid, från tiden som anställd, och behöver ha massa olika roller som jag inte haft. Som ekonomiperson, nyförsäljningsmänska, user experience architect, kundvårdare, framtidsplanerare osv osv. Och så den vanliga skribentpersonen. Vad man lär sig mycket av att driva företag, alltså. Men det är ju också väldigt oroligt och urlakande. Och då är mitt bästa boktips att läsa Harry Potter. Så tryggt.

Fast jag vill ta det ett steg till och tipsa om något som Sofia skrev om någonstans. Även om jag inte gjort det själv så låter det för bra för att inte berätta om; att lyssna på ljudböcker med Harry på engelska. Måste nästan ta ner en bokapp enkom för detta.

Harry är hygge för mig. Precis som En plats på landet, vilket jag precis fattat finns att tillgå på TV3:s playjänst. Och vilket är vad jag ska avrunda den här lördagskvällen med.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: