Dålig status

Usch, jag mår inget bra. Hade min första panikångestattack på hemskt länge för ett par timmar sedan. Crescendot på en veckas cocktail av jobbstress, ekonomistress, PMS och en kort sejour i Värmland hos mina föräldrar vilket alltid river upp mycket feelings. Måste sluta åka dit och tvinga ner dem till Göteborg i stället.  

Pausar lite med februarifotona tills vidare. Måste ta mig igenom något jävla skit nu verkar det som. 

19 reaktioner till “Dålig status

  1. Usch vilket skit! Lider med dig. Försöker just nu också kämpa mig igenom en väldigt jobbig period. Känner hur det hela tiden moler och sjuder av olust i mig. Hoppas att du hittar ur det jättesnart!

    Gilla

  2. Låt mig ge tips på en mindfulnessövning mitt i det jobbiga.Den heter 3-3-3 och ska hjälpa vid bland annat stressiga situationer och när typ allt känns omöjligt. Jag själv borde göra den mer men du vet, det är lättare att vara klok mot andra osv. Hur som helst, se nedan. Detta gör du i tystnad. Du behöver alltså inte prata högt utan istället inom dig. Se dig om kring och beskriv 3 saker du ser. Tex \”jag ser en blå buss\”. Gå vidare till att blunda och beskriv 3 saker du hör. Tex \”jag hör en bil som tutar\”. Till sist ska du känna av kroppen och hur det är inom eller på dig. Tex \”jag känner att det kliar på handen\” eller \”jag känner en oro i bröstet\”. När du gjort första omgången med 3 saker av varje går du till att ta 2 av varje för att till sist endast beskriva en sak du ser, hör och känner. Tre saker du serTre saker du hörTre saker du känner Två saker du serTvå saker du hörTvå saker du känner En sak du serEn sak du hörEn sak du kännerLycka till! Jag tänker på dig.Kram Anna-Karin

    Gilla

  3. Stora famnen från östkusten! Hoppas det lättar. Helst redan har lättat. Det kanske känns jobbigt att tänka på just nu men: det kommer inte alltid vara så här. Mvh en som såg utförsäkring, Samhall och Malmskillnadsgatan som fullt möjliga, om än ej önskvärda, framtidsscenarion i höstas men nu faktiskt känner att jag kanske kommer tillbaka igen.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: