Så många gorbys

Vi är inne på andra året av AirBnB-uthyrning och den här helgen inleddes säsongen. Det är mycket jobb (vill ju behålla mina höga betyg för renlighet etc) med städning inför gästernas ankomst, men det är värt det. Inom kort kommer drygt 5 000 spänn att ticka in på kontot efter att två norska barnfamiljer hängt här i tre nätter.

Det är också ”lite” att göra när man kommer hem. Men jag kan tycka att det är rätt kul. Kavla upp och  ta tag i.

Dessutom är det skoj att se vad gästerna lämnar efter sig. I dag skrek jag högt när jag öppnade frysen. Så oväntat!

3 reaktioner till “Så många gorbys

  1. Vi drar till svärföräldrarna i Halmstad. Ibland \”jobbar\” jag hemifrån och städar medan Nils är på jobbet och barnen på förskolan och så hämtar jag upp dem när jag kört goa åtta-nio städtimmar (OBS efter att jag och Nils tillsammans för-städat de utrymmen där barnen inte är så mycket, under veckan) och så sticker vi. Ibland sticker Nils och barnen i förväg och så tar jag tåget efter någon dag, när det är färdigstädat.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: