Skryt

Förutom att jag aldrig trodde att jag skulle få sova igen eller att jag skulle bli så gles mellan inläggen följer här några andra ”det trodde jag aldrig”-grejer:

Köra bil utan att vara rädd för mitt liv. 
På bilden har jag precis köpt Julia Aurora. Det var ungefär ett och ett halvt år sedan och helvete vad läskigt det var att ta sig fram i Göteborg. Jag tog liksom körkort (på andra försöket) i Kristinehamn. En stad dit folk åker för att enkelt och snabbt få sin lapp. Göteborg är … något annat. Vågade knappt köra till Coop i början och nu kan jag, med Waze-appens goda minne, åka nästan var som helst känns det som. Inne stan trots att hela Göteborg byggs om, bland spårvagnar och på chans. Vet inte exakt när det hände, men ungefär 18 år efter att jag tog körkort blev jag en trygg (i mig själv) bilist.

Prata på scen utan att vara kräknervös
HUR är det möjligt att jag kan tacka ja till att medverka som sakkunnig eller expert i olika sammanhang och babbla om olika saker i mikrofon? Skäms till och med när jag skriver det. Expert. HAHAHA. Ska jag börja skriva om mig själv i tredjepersonperspektiv i min presentation på LinkedIN-profil snart också? Nämen jag gömmer min jante bakom det faktum att jag aldrig skulle kalla mig det själv och det är ju lovande att folk vill höra mer om normer.

Ha ett eget kontor
Detta är bortom vad jag vågade hoppas på när jag och Kajsa började med firma på heltid för knappt ett år sedan. Ett eget ställe, bredvid Järntorget. Som vi får inreda hur vi vill och där vi har gott om plats för såväl skrivbord som konferens- och leisureyta.

Vi flyttade in i dag och här ska jag sitta. Som i en nook, eller vågar jag säga burspråk? Det är fönster åt alla håll i alla fall. Högst upp i Lagerhuset vid (på?) Heurlins plats.

Utsikten är … Jag ser Liseberg och inloppet och Hisingen och säkert massa andra saker jag inte lärt mig (har inte så bra lokalsinne). Det luktar tjära och hav när man öppnar fönstren och vi hör måsar, spårvagnar och paddanbåtar. Det är som ett Göteborgsvykort.

Allt är så bra nu. Så man undrar ju nästan vad för skit som ska komma och bita en i…

7 reaktioner till “Skryt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: