Radiomanus och lifehacks

Jag är fortfarande i överlevnadsmode. ”Om jag bara tar mig i genom den här veckan och nästa så kanske…” Ni vet, hemskt mycket jobb, hemskt mycket annat. Den här helgen ska jag jobba större delen av söndagen och göra två roliga saker på lördag (1. hänga med Ylva som gör ett mycket efterlängtat besök i Göteborg, gud vad jag ser fram emot detta 2. på kvällen/natten ska jag på releasefest för min kompis Carl-Henriks nya poesisajt). Det blir bra, men jag känner stressen av att inte vara färdig med texter jag tänkt att jag skulle vara färdig med nu.

Har jag sagt att jag ska göra några ”Tankar för dagen” i P1 i sommar? Har spelat in två och ska spela in två till. För mig är detta så enormt stort att ångsten går på full blås när jag tänker på det. Att få en arena i public service där jag får prata om vad jag vill. Så viktigt att det blir bra. 
I alla fall. Två sådana manus måste jag få ihop i helgen (de två jag redan spelat in handlar 1. om snippor som spricker (of course) och 2. om det sorgligaste jag vet). Därför känns det som lite stökigt att det är så mycket annat i helgen. Önskar att jag inte behöva jobba med politiken på söndag. Men samtidigt har vi ett val att vinna nästa år, så att… 
JAJA, DET ORDNAR SIG! 
I dag är Bo med på kontoret, för fritids är stängt. Nils gick göra en manöver och ta med sig Bo i morse när han lämnade Ben, så att det skulle se ut som att Bo skulle till skolan. Annars hade Ben krävt att få slippa förskolan. Och då hade det inte gått att jobba. 
Nä, nu ska jag försöka skriva manus. Ska bara berätta om två nya upptäckter som underlättar mitt liv när det är körigt:
1. Photo booth. OMG, det går att sminka sig vid datorn! Sist i hela världen upptäcker jag detta, men men. 
2. Städservetter från Lidl. Så bra grej! Har en i badrummet på övervåningen nu och ska köpa till toan på nedervåningen också. På under tio sekunder kan vi (läs jag, för det är alltid jag) nu fräscha till handfat och klosett, utan att behöva mecka med såpvatten eller ren fiberduk. Hurra! 

2 reaktioner till “Radiomanus och lifehacks

  1. Wow vad kul med P1!!! Grattis! Nästa år blir det sommarprat eller? 😊Brukar städa med barnvåtservetter, mkt effektivt det med…läskigt om det kanske är typ samma innehåll…

    Gilla

  2. Det ska bli spännande att höra dig i radio! Vi har köpt hem Grumme städservetter. Det är la samma sak. Bra att använda ibland. Komposterbara också tydligen (men jag har slängt dem i blöjhinken).

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: