Sizzle and smooth

Högt och lågt på bloggen nu, men hudvård va? Skönt det kan vara.

Jag har nu testat The Ordinary-produkten AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution. Helt och fullt inspirerad av Kakan har jag velat testa det där med att syra ansiktet ett tag. Det ska ju vara magiskt. Ut med det gamla kläggiga och fram med nytt och fräscht. Bränn ut porerna, bara!

Och det gör verkligen skillnad. Eller det gjorde på mig i alla fall. Efter andra gången, tidigare i dag, kunde jag inte sluta skölja ansiktet när de tio minutrarna gått kändes min hy annorlunda när jag sköljt mig. Helt mjuk och jämn, liksom. Kanske vill jag läsa in för mycket positivt i det här, men jag tycker mig också se en skillnad.

Det sved rätt bra under de första minutrarna, men la sig ganska snabbt. Jag kände ingen direkt lukt, men färgen är blodröd, så det är lätt att vara säker på att man fått bort allt.

Annat positivt är att både den här och hyaluronsyran och squalane-tjofräset kommer med små pipetter. Känns mysigt att hålla på med de små dropparna.

Även primern var toppen. Blev helt len. Älskar också att jag nu, om jag vill, har så många moment i min rutin. Stå där i badrummet och ta hand om mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: