Loppis i en annan del av Kungsbacka och en nöjespark mitt i industrisemestern

Bossas, Bens och mammas WEEK OF FUN fortsätter oförtrutet, trots en viss … trots från en av deltagarna.

I går åkte vi till Kungsbacka där vi träffade Katten och bebis-Marit på Röda korsets second hand. Jag hittade en klänning till Ben som jag tyckte var både fin och praktisk (skydd mot sol och så) …

… och Ben hittade en liten brudklänning helt på egen hand.

Jag köpte också en del ugnsfast. Mmm, ugnsfast.

Och så sov vi över hos Katten i Anneberg och åkte allihopa till Liseberg i dag. Här ska vi precis åka Kaffekopparna. Det var rol! Älskar att Coop samarbetar med Liseberg i år så att man kan hämta ut åkpass på MedMera-poängen. Ja, jag tjatar en del om pengar och att saker är dyrt, men det handlar ju så mycket om pengar när man ska ta sig fram och göra saker, no? Vi är oerhört privilegierade som äger vår bostad, men vi har inget sparat och inte så mycket ”ta sig fram”-stålar. Det är verkligen månad till månad. Så att kunna köpa entré och åkpass med Coop-appen är guld och gröna skogar värt. SOM Ben gillade karuseller, förresten. Han är precis lagom lång för att få åka det mesta i Kaninlandet och trots milslånga köer hann vi en del.

Stackars Bo, dock, som inte fick åka så många av de vilda rajdsen hon ville hinna med. Det var köer från här till evigheten. Vi klämde dock in en tur på Lisebergsbanan, trots att jag och Nils sa att det skulle bli en väldigt lång väntan och liksom hintade om att det inte var värt det. När vi stod där i kön så sa hon bland annat:

”Mamma, det här är så värt det. För vi har verkligen förtjänat det här.”

Och:

”Mamma, tack för att du stod på min sida förut. Att du stod upp för mig när jag ville åka.”

Hon har så vuxligt språk ibland, mitt sexåriga barn.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: