Vi säger inte ens något om kön, kiss däremot

I helgen fick jag och Kajsa fläka ut oss ordentligt på mittuppslaget i GP. Så himla knäppt att se sig beskriven som en näringslivsprofil. Knäppt och otroligt smickrande. Alltså vi har fått så mycket reaktioner och glada tillrop att våra egon eventuellt har blåsts upp till rent outhärdliga nivåer. 

Men varför är det så att det som ändå fastnar mest är en sådan här kommentar? Så trött på mig. Kan jag inte bara vara lite glad nu?

5 reaktioner till “Vi säger inte ens något om kön, kiss däremot

  1. Superbra text! Och NI är superbra. Känner igen det där med att bland hundra positiva kommentarer fastnar alltid den negativa. Det sagt är väl poängen med genusmedvetenhet inte att förbjuda vissa färger (av soffor) utan snarare att tillåta alla färger.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: