Aktivitetsoverload och Ullared

Jag vill verkligen hitta tillbaka till det där vardagsbloggandet jag inte hade något problem med i Dobres gryning. Det mer ofiltrerade bloggandet. Gillar ju verkligen tanken på att ha ett arkiv över livet. 

Problemet med att skriva sällan är att jag känner att när jag väl skriver, då, så måste det bli så jävla genomtänkt. Och nu när jag är så oerhört genomtänkt på jobbet finns det sällan ork över för mer tänk när jobbet är slut. Plus att denna fortbildning i intersektionalitet och normkritik som det innebär att driva normkreativ reklambyrå gör att jag tar del av så mycket smarta människors texter och sägningar, för jämnan, att jag inte för mitt liv kan förstå varför jag ens ska säga något någonsin. Vad har jag att tillföra? 

Men jag gör ett försök. 
I dag var det premiär för Bens första after förskole-aktivitet: balett. Ben har varit så sugen på denna terminsstart att känslorna nästan rann över. Men det gick bra. Vuxna fick dock inte vara med i rummet, så jag såg inte så mycket. (Dock att många föräldrar struntade i tränarnas uppmaning och gick in och satte sig i rummet ändå? FOLK.)
Bo var med till baletten och fick en accidental hobby på köpet: akrobatik. Hon ska gå en akrobatikkurs enbart för att det sammanfaller med baletten. Dvs: logistikmässigt passar det bra. Plus att hon har en kompis i gruppen (kompisens lillasyster kör balett med Ben) och hon verkar verkligen gilla akrobatik. Men hon gillar iofs det mesta, så.

Nu har Bo fyra aktiviteter. Akrobatik på onsdagar, trummor på torsdagar, tennis på lördagar och karate på söndagar. Just det – hon började i karate i söndags. Det hade jag bloggat om, om det hade varit för några år sedan när jag bloggade om det mesta.

Hur som helst. Det känns som lite väl många aktiviteter. Vet inte riktigt hur vi hamnade här.

Nu ska jag gå och lägga mig för jag tror att jag är på väg att bli sjuk och jag vill verkligen inte bli det prick nu. I morgon ska jag nämligen göra detta: åka till Gekås i Ullared tillsammans med Katten och Kajsa. Har aldrig varit där. Tror att det blir megakul. Plus att jag tror att detta kan bli min väg tillbaka till att äga flera par trosor och strumpor som inte är trasiga. Har gått med trasiga underkläder i flera år. Plus – ryser av välbehag när jag tänker på den kemtekniska avdelningen. Mmm.

After balett-banan. 

5 reaktioner till “Aktivitetsoverload och Ullared

  1. Gillar också vardagsinlägg! Tänker att ens grundläggande värderingar lyser igenom där ändå. Allt måste inte vara så himla genomtänkt alla gånger, för att det ska synas var man står – så att säga.

    Gilla

  2. Jag älskar också vardagsinlägg. Egentligen är det de inläggen jag absolut helst själv vill läsa hos andra. Men jag har som för kass självkänsla för att tänka att jag är \”värd att ta den platsen\” själv. Samtidigt är ju ingen tvingad att läsa här … så. Ja, du hör ju hur knäpp jag är.

    Gilla

  3. Hej, jag är Theresa Williams Jag har för dig, jag gjorde allt för dig, jag gjorde allt Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag stavade till slutet av mitt liv och jag spionerade det tillbaka till slutet av mitt liv. han såg det, det var inte detsamma, det var inte detsamma, det var inte detsamma, det var inte detsamma, det var ungefär 4 pm. Jag blev så förvånad, jag sa att jag var så förvånad att jag var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom. Jag var så glad och gick för att vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet att du har ett förhållande med, skulle jag kunna hjälpa dig med den här personen. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.1) kärleksspell2) Lost Love Spells3) Skilsmässa Spells4) Äktenskapsstavar5) bindande stavning6) Breakup Spells7) Förvisa en tidigare älskare8.) Du vill bli befordrad till ditt kontor / lotteri stavning9) vill tillfredsställa din älskareKontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösninggenom {drogunduspellcaster@gmail.com}

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: