Man får akta sig för ölen, dock. Vissa smakar som en svag och så är den stark som ett vin.

Hej! Jag är i Antwerpen! På bilden är jag tekniskt sett fortfarande i Sverige och på väg till Antwerpen. Men jag tycker att den visar mitt nya blåa hår på ett fint sätt, non?

I alla fall. Jag och Nils bor på hotell, helt utan barn, med badkar och terrass och i kväll ska vi gå på spelning (Lord Huron) och i morgon blire Beer walk (gav till Nils i julklapp) och det känns overkligt bra allting. French fries Belgium style är för övrigt något utöver det värdsliga. Har inte googlat, men tror att det handlar om att de friterar varje pommes många gånger. Mmm. 

2 reaktioner till “Man får akta sig för ölen, dock. Vissa smakar som en svag och så är den stark som ett vin.

  1. En gång när jag jobbade som journalist och var i Antwerpen skrev jag wn artikel/notis om det. Olika, på olika ställen. Men de friteras 2-3 gånger i olika temperaturer och rinner av däremellan. Alla vet väl att pommesen kommer från La Belgique?Enjoy helgen. ❤️

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: