Och nästa vecka är det officiellt vår

Vilken vecka. Förra söndagen gjorde jag ”Karlstad över dagen” och tågade upp med barnen för att lämna dem på sportlov hos mormor och morfar.
Sedan hem och tackla PMS-veckan med en oerhört uppbokad vecka. Nu kan jag verkligen ”passa på att jobba” tänkte jag inför den stundande barnfria tiden och bokade in möten med 27 personer. Hade även en stor presentation för kund, klippning och leverans av film, hemsideskissning för en uppdragsgivare, offerter som skulle iväg och lite sådant. Ibland fattar jag inte att Kajsa orkar med mig. Att jag helt utan att reflektera över att hennes tillvaro påverkas av att jag bokar in saker bara för att JAG inte behöver anpassa mig efter hämtnings- och lämningstider. Så trångsynt av mig.  
Ett av nämnda möten var en poddinspelning med två studenter på utbildningen Art Director & Copywriter som gör sitt examensarbete i poddform. Det var väldigt roligt även om mikrofonen gjorde mig svårt nervös och svamlig. På bilden poserar jag och Kajsa lite avslappnat med Dorothea Linnæus som är en av poddmakarna. Det skedde på reklambyrån Stendahls som lånade ut sin utrustning. Älskar att få titta in på andras arbetsplatser.   

När arbetsveckan var slut konstaterade vi att det skett flera ganska avgörande (på ett bra sätt) saker, så då gick vi och firade med shuffleboard och öl. Den här bilden la jag upp på firmans instagram för att visa att jag vann över Kajsa med 15-0. Det blev verkligen ingen likeraket. Jag var så uppblåst av vinsten att jag tappade omdömet.

Hemmavid passade vi också på att göra goa grejer som att äta middag när vi hade lust och låta maten vara både kryddstark och kladdig (verboten i vanliga fall). Vi målade också en vägg och var på Ikea och fixade Bens rum. Sedan Bo flyttade ut från det delade sovrummet har den jättestora familjesängen känts onödigt stor. Nu har vi Benanpassat rummet.

Jag tycker att det blev himla mysigt.

Dåliga bilder tagna i mörker, men den här sängen är fin tycker jag. När Ben är lite större vänder vi på den och så hamnar sovplatsen där uppe och lämnar utrymme för en kompissäng eller en koja undertill.  

Tyvärr blev det katastrof när barnen kom hem i dag, för Bo blev avundsjuk och ledsen och sedan blev hon ledsen över att hon blivit avundsjuk. Ben blev å sin sida missnöjd över att det ”INTE Ä LIKT MAMMA!”. Vi hade tittat på bilder på Ikeas hemsida tillsammans och då fastnade Ben för just den här bilden och då ska det såklart vara exakt i detalj samma inredning. ”DET Ä INGET TAAAK!” var en del av feedbacken. Får fixa det.

Det lugnade ner sig efter ett tag. Jävlar vad gott att de är hemma igen. Har längtat ihjäl mig. Målbild för 2019 är att ha råd att vara med dem på sportlovet. Följa med till Värmland, kanske. De verkar ändå ha haft det otroligt kul där, med skidåkning, pulkaåkning och den nya sporten skidpulka. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: