Mer av dessa dagar

Helgen som gick var vår första oplanerade på mycket länge. Det var välbehövligt med en ”vad ska vi göra i dag?”-lördag. Jag måste tvinga mig att inte tänka på att nästan alla mina timmar är förutbestämda, för då snörps det åt i halsen. Hatar att leva utan utrymme för misstag/sjukdom/lättja. Men nu är det som det är, med väldigt hög arbetsbelastning, valår, föräldrakooperativ och mycket humör på barnen.

I alla fall – att tuffa runt med familjen utan särskilt mycket mening och mål, i lördags, var mycket fint.

Vi pallrade oss exempelvis upp till Biskopsgårdens vattentorn.

Och upptäckte att det finns en sjö där!

Och en superfin lekplats! Tänk sicket mys detta kan bli när (om?) våren kommer.

Hann också med en second hand-runda i Bellevue.

Hemma bakade vi. Eller ja, vi smälte choklad och rörde ihop med cornflakes.

Och så kollade vi på början av sjätte Harry Potter-filmen. Sedan insåg vi att den var på engelska och vi hittade ingen version med svenskt tal och det kanske var lika bra, för uj vad läskig den var (det lilla vi såg).

Annars är det här med att barnen gillar Harry Potter en av de viktigaste grejerna som hänt i mitt föräldraskap. Underbart är det.

4 reaktioner till “Mer av dessa dagar

  1. Japp, min dotter älskar Harry potter och vilken glädje det är. När hon fyller elva ska vi åka till London. Nu får hon något Harry-potter-lego i födelsedagspresent varje år (i höst ska det tydligen ges ut nytt lego) och vi prenumererar på wizarding crate fast nu blir ju det surfare med postens nya regler. Vi har läst de tre första böckerna (de illustrerade) en om året, men nu ska vi börja läsa två per år istället.

    Gilla

  2. Jag älskar att min Frank älskar Harry Potter! Vi ska till London i maj och bo i camden och äta på camden lock och spana på platser relaterat till Harry Potter LÄNGTAR. Men vi har också bara kollat första fem pga sen läskigaste laget för känslig sjuåring.

    Gilla

  3. Jag vill använda denna gyllene möjlighet för att tacka chef Dr Wealthy för att bota min (DIABETES VIRUS) med sin örtmedicin. Jag har lidit av DIABETES Virus i 5 år nu, och sedan dess använde jag läkemedel som håller mig till idag, men en dag när jag surfar på Internet träffade jag ett inlägg om en dam som botades för DIABETES av Chief Dr Rika så jag bestämde mig för att försöka se om han kunde rädda mitt liv. Lyckligtvis för mig blev jag botad av honom. Jag kan inte sluta tacka honom för vad han har gjort för mig om du har liknande problem kan du kontakta honom via e-post: wealthylovespell@gmail.comChief Dr Wealthy har botemedel mot alla typer av sjukdomslag, ring eller Whats App +2348105150446.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: