Lyxlirarn

Utveckling, ej stagnation, är ändå det som bäst lägger sardiner på ångesten. Att veta att det finns en framåtrörelse.

Kände av det i dag, när jag fick på mig det här på hotellrummet. Har aldrig bott på hotell med tofflor och morgonrock förut. Nu gör jag det i firmans regi. I eget rum till och med.

För ett och ett halvt år sedan bodde jag och Kajsa på Yellow house i Kiruna under en jobbresa. Den övre bilden visar lektyren på vandrarhemmet och den nedre den fettfläck som svävade ovanför Kajsas säng.

Rent rum och badrock före fettfläck. Ändå framåtrörelse.

Oj, lät jag som en äcklig kapitalist nu? Då vill jag poängtera att jag satte den öl i halsen som kostade HUNDRANIO KRONOR i hotellobbyn bredvid vår. Alltså någon måtta får det vara, Hobo hotell.

En tanke på “Lyxlirarn

  1. Jag är så exalterad att min man är tillbaka efter att han har lämnat mig för en annan kvinna. Min man och jag har varit gift i ca 7 år nu. Vi är lyckligtvis gift med två barn, en pojke och en tjej. 3 månader sedan började jag märka något konstigt beteende från honom och några veckor senare fick jag reda på att min man ser någon. Han började komma hem sent från jobbet, han bryr sig knappast om mig eller barnen, Ibland går han ut och kommer inte ens tillbaka hem i ungefär 2-3 dagar. Jag gjorde allt jag kunde för att rätta till detta problem men allt till ingen nytta. Jag blev mycket orolig och behövde hjälp. När jag surfar på internet en dag kom jag över en webbplats som föreslog att Dr OGUNDU kan hjälpa till att lösa äktenskapsproblem, återställa brutna relationer och så vidare. Så jag kände att jag borde ge det ett försök. Jag kontaktade honom och berättade för mina problem och han berättade för mig vad jag skulle göra och det gjorde jag och han gjorde en stavning för mig. 24 timmar senare kom min man till mig och ber om ursäkt för de fel han gjorde och lovar att aldrig göra det igen. Ända sedan dess har allt återgått till det normala. Jag och min familj lever tillsammans lyckligt igen. Allt tack till Dr OGUNDU. Om du har något problem kontakta honom och jag garanterar dig att han hjälper dig. Han kommer inte att göra dig besviken. Maila honom på: [drogunduspellcaster@gmail.com]1. Ta med din pojkvän tillbaka2. Ta med din man tillbaka3. Ta med din fru tillbaka4. Ta med din flickvän tillbaka5. Vinn lotteri6. Främjande på kontor7. hjälpa dig att bli gravid om du letar efter livmoderns frukt8. Fullständig bot av någon form av sjukdom9. äktenskapsengagemang och så många fler.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: