Allt för Ben alltid

I går fyllde Ben fem år. Bilden ovan är från fyraårsdagen, då det blev lite för mycket av allting för Ben. I år förberedde vi oss kvällen före och jag och Bossa gick igenom hur vi hade tänkt spela ut morgonen, med presenter och sång på sängen – men bara om han ville. Efter lite överläggning och uppspelande av flera olika födelsedagslåtar på Spotify landade Ben i att vi gärna fick sjunga ”Happy birthday”. 

Vi sjöng den vid 6:30-rycket på morgonen och morgonen blev fin. Han fick en ny krona, vilket han önskat sig ihärdigt sedan den förra gick sönder kort efter fyraårsfirandet. Den här höll endast en halv dag, men örhängena som följde med lever kvar. Han hade på sig dem hela dagen (clips) och grät när vi tog av dem på kvällen. 
Instick: jag och Nils könar inte Ben när vi är med honom, men jag skriver (visst) han här. Det har svängt lite fram och tillbaka och ibland säger han att han är en lillebror och ibland en lillasyster, så vi säger vare sig han eller hon, utan bara du eller Ben. På förskolan använder pedagogerna olika pronomen har jag märkt. Jag tror inte att det ställer till det för Ben, men vi är vaksamma på vad Ben vill/föredrar/är såklart.  
Strax före lunch åkte vi till Kättilsröds 4H-gård för kalas. Jag kan verkligen rekommendera bondgårdskalas. Så skönt att slippa städa huset och vara lekledare och det kostade inte så farligt mycket (80 kronor per barn). Vi hade med fika samt vegankorv och normkorv till grillningen (personalen på gården ordnade med eld) och efter att vi ätit tog personalen med barnen för ponnyridning…
… och för att träffa djuren. Visste ni att killingar har en grej för att hoppa upp på folks ryggar? ”Böj er inte ner, för då får ni en get på ryggen och det kan göra ont”, sa personalen. Men det var inte så lätt att hålla koll på 15 barn som ville plocka maskrosor till getterna, så en kompis fick en killing på sig ganska omgående. Stackarn, vad ledsen hon blev. 
Barnen (och jag!) fick åka vagn bakom en traktor också och sedan kom vi hem till en överraskning i trädgården. Bens farfar och farmor hade köpt en studsmatta. En enorm! Så nu vill Bo ha kompisar över igen (tidigare har det varit hård konkurrens från kompisarnas utbud av studsmattor och husdjur). Sommaren är räddad. 
Lille Ben. Fem år. Det är så mycket känslor på dig och jag förstår inte alltid varför du blir så frustrerad och då blir du såklart ännu mer frustrerad. Jag önskar att jag kunde förstå mer. Jag önskar att jag kunde hjälpa dig varje dag, varje gång och alltid ge dig vad du behöver. 

5 reaktioner till “Allt för Ben alltid

  1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.1) kärleksspell2) Lost Love Spells3) Skilsmässa Spells4) Äktenskapsstavar5) Bindande stavar6) Breakup Spells7) Förvisa en tidigare älskare.8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor9) vill tillfredsställa din älskareKontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösninggenom {drogunduspellcaster@gmail.com}

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: