Doktors order

Läkaren jag träffade i dag gick förbi mig när jag satt i väntrummet och googlade honom. Tror inte att han såg att jag var inne på hans Facebook, men man vet aldrig. Yrkesskada ibland, att alltid vilja veta allt om sin målgrupp.

I alla fall, läkaren som skolat om sig från skådis till doktor i vuxen ålder (så löftesrikt när folk läser nya långa utbildningar efter 40, tycker jag) var snäll och lugn och jag fick recept på melatonin för att ta på lång sikt och Imovane för krisnätterna. Han tyckte att jag hade bra taktiker i övrigt (berättade om de verktyg jag fick på senaste KBT-rundan och att jag kompletterar med löpning och manuellt arbete i hemmet och att jag rensat bland uppgifterna och att jag ska vara ledig i sommar). Han tyckte dock att min vinkonsumtion var något hög för att vara kvinna. ”Köna mig inte!” sa jag då.

Nej, det sa jag inte, men det hade väl varit lite roligt?

Jag ska in i morgon och lämna prover för att kolla att det inte är tjall på sköldkörteln och så ska det bli uppföljning på symptomen när jag fått sova bättre. Det känns bra.

Prestations- och mätbarhetslover som jag är blir jag lika glad över att den fysiska ansträngningen släcker ner bruset i hjärnan som att jag blir snabbare och kan springa längre ju mer jag håller på. Springer nu milen på 53 minuter och se så nöjd jag blir av det.

4 reaktioner till “Doktors order

  1. Jag hoppas verkligen att du får sova bättre nu! Klokt att ta det försiktigt med det preparat som kanske är starkt, eller hur det nu var. Jag antar att om du kommer in i ett lugnare livstempo, får du också större möjligheter till en god sömn. Jag hoppas att du hittar en balans som fungerar, även på lång sikt. Superbra jobbat att du redan rensat bort en del saker från ditt schema!

    Gilla

  2. Mitt liv är tillbaka !!! Efter 1 års brutet äktenskap lämnade min man mig med två barn. Jag kände mig som om mitt liv var på väg att sluta jag begick självmord, jag var emotionellt nere under en mycket lång tid. Tack vare en stavningskastare som heter Dr Ogundu, som jag träffade online. På en trogen dag, när jag surfar på internet, kom jag över hela testamenten om denna speciella stavningsbana. Vissa människor vittnade om att han tog tillbaka sin Ex-älskare, vissa vittnade om att han återställer livmodern och annan sjukdom, vissa vittnade om att han kan kasta en stavning för att sluta skilja sig och så vidare. Jag stöter också på ett visst vittnesbörd, det handlade om en kvinna som heter Sonia, hon vittnade om hur han tog tillbaka sin Ex-älskare på mindre än 2 dagar och i slutet av sitt vittnesbörd droppade hon Dr Ogundus e-postadress. Efter att ha läst alla dessa bestämde jag mig för att prova. Jag kontaktade honom via e-post och förklarade mitt problem för honom. På bara 48 timmar kom min man tillbaka till mig. Vi löste våra problem och vi är ännu lyckligare än tidigare Dr Ogundu. Han är verkligen en begåvad man och jag kommer inte sluta publicera honom eftersom han är en underbar man … Om du har ett problem och du letar efter en riktig och äkta stavningskast för att lösa alla dina problem för dig. Prova Dr Ogundu när som helst, han kan vara svaret på dina problem. kontakta den stora doktorn genom detta mail: drogunduspellcaster@gmail.com

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: