Hänt sedan sist

Jag håller på med någon slags komma-tillbaka-efter-megastressvåren-grej här. Trots att det är lugnare nu så verkar min kropp och hjärna tro att den måste vara i beredskapsläge hela tiden, vilket leder till dålig sömn och mycket ångest. Det är röven. Ser lite ljus i tunneln ändå, för i natt sov jag nästan fem timmar i ett svep och det var länge sedan. Hoppas att surret i hjärnan slutar snart. Försöker vara snäll mot den, hjärnan, och fyller på med sådant som ska vara bra och begränsar det som ska vara dåligt. Så åtminstone en tid framöver lajvar jag en baljväxtätande, motionerande ”nej tack, jag behöver vila”-person här. Kul med nytt!

Det största som hänt sedan sist är att Bens autismutredning är klar. Ben fick ingen diagnos, även om de uppmärksammat vissa ”tendenser”. Vi ska träffa dem igen om ett år ungefär och se hur det känns då. 
Jag är mest glad över att ha fått ovärderlig insikt i hur Ben är på förskolan när vi inte är där. De skickade dit en specialpedagog för att skugga Ben en dag och det var väldigt kul att få rapport. Tydligen är Ben en spexare med mycket mer sofistikerad humor än vad hen (Bens egna val av pronomen atm) ger sken av hemma. När de andra barnen skulle berätta vad de gör på fredagsmyset sa de kanske popcorn och film, men Ben viftade med lille näven och kungjorde ”DÅ ÄTER VI KÖTT OCH DRICKER BLOD”. På frågan vad barnen vill jobba med när de blir stora svarade de flesta att de vill stå i godisaffär, men Ben avslöjade att hen ska ”SÄLJA KNIVAR”.
Hmm, vi kanske bör hålla koll på hur Ben beter sig med eld och mindre djur framöver? 

Jag har fyllt år också. 38 friska (nåja). Firade med att göra min första gängtatuering. TBUB for life. 
Nu ska jag packa ihop för att åka med familjen till Halmstad. I morgon är det bröllop på slott och snart är det sommar och då ska vi åka tåg till Berlin och allting blir nog bra till slut. 

4 reaktioner till “Hänt sedan sist

  1. Mitt liv är tillbaka !!! Efter 1 års brutet äktenskap lämnade min man mig med två barn. Jag kände mig som om mitt liv var på väg att sluta jag begick självmord, jag var emotionellt nere under en mycket lång tid. Tack vare en stavningskastare som heter Dr Ogundu, som jag träffade online. På en trogen dag, när jag surfar på internet, kom jag över hela testamenten om denna speciella stavningsbana. Vissa människor vittnade om att han tog tillbaka sin Ex-älskare, vissa vittnade om att han återställer livmodern och annan sjukdom, vissa vittnade om att han kan kasta en stavning för att sluta skilja sig och så vidare. Jag stöter också på ett visst vittnesbörd, det handlade om en kvinna som heter Sonia, hon vittnade om hur han tog tillbaka sin Ex-älskare på mindre än 2 dagar och i slutet av sitt vittnesbörd droppade hon Dr Ogundus e-postadress. Efter att ha läst alla dessa bestämde jag mig för att prova. Jag kontaktade honom via e-post och förklarade mitt problem för honom. På bara 48 timmar kom min man tillbaka till mig. Vi löste våra problem och vi är ännu lyckligare än tidigare Dr Ogundu. Han är verkligen en begåvad man och jag kommer inte sluta publicera honom eftersom han är en underbar man … Om du har ett problem och du letar efter en riktig och äkta stavningskast för att lösa alla dina problem för dig. Prova Dr Ogundu när som helst, han kan vara svaret på dina problem. kontakta den stora doktorn genom detta mail: drogunduspellcaster@gmail.com

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: