Ett foto i timmen (på ett ungefär)

Inspirerad av Jenny ville jag också göra den gamla EFIT, det vill säga ett foto i timmen. Här är min söndag:

9.00 – vaknar och märker att barnen gått upp själva och myst till det i Bossas säng. De gick alltså inte och väckte mig, utan fixade själva med morgontoaletten och sysselsatte sig på eget bevåg. Ungefär den finaste presenten jag kan få.

10.00 – barnen ber om ”alltingfrukost”. Det får de.

11.00 – mitt i frukosten plingar vår granne på och vill prata om häcken mellan våra gårdar. Hon tog ner den för några år sedan och så har den inte vuxit upp och nu ska vi göra gemensam plantering av det och hon vill gärna åka till blomsterlandet med oss (hon har inte bil). Jag blir nervös av tanken på small talk i bilen och väcker Nils som tar det. Under tiden börjar jag fixa med projekt ”rensing och inventering av garderober/skrymslen vi sällan eller aldrig rör”.

Ah, tillfredsställelsen i att få ordning på alla exratäcken, kuddar, lakan, urvuxna barnkläder och diverse. Så här blev vår airbnb-låda. Den innehåller alltså de lakan vi använder till folk som hyr vårt hus.

12.00 – tvättar det som jag ska ge bort till bättre behövande barn och bebisar samt skynket som satt för just den här garderoben (hålet i väggen).

Påbörjar också målning av hallen på övervåningen när jag ändå liksom är PÅ G.

13.00 – förser barnen med mat och sätter dem i bilen. Ben somnar direkt och slipper höra när jag ska förklara för Bo vad Babyshambles låt ”Fuck forever” handlar om. Rookie mistake att inte tänka på vilken skiva som stoppas in. Till mitt försvar är jag ovan vid cd:s. Det har kommit tillbka bara senaste veckorna, pga ny iPhone som inte har en aux-port och därför inte går att koppla in i bilen. Alltså det SKA gå, med den lille adaptern jag fick med, men den levererar ett bijud som låter SKRRRRAAAP. Varför inte bara fortsätta med aux, iPhone? Det nya uttaget gör ju också att man inte kan ladda och lyssna samtidigt. Jaja, det är ju inget världsproblem, men det känns bara så dumt.

14.00 (ungefärliga tider här) – vi åker till Ikea och äter bulle.

15.00 – men målet är såklart att lämna in på leklandet Småland, så att alla får en go’ stund.

17.00 (tiden försvann) – när bilen ändå är väldigt skräpig och kladdig är det okej att äta mjukglass i den.

18.00 – genomför strykning nummer två.

20.00 (nu försvann tiden igen) – springer en och en halv mil, vilket är mitt längsta någonsin och resulterar i det här sexigt blanka utseendet.

21.00 – målar en tredje gång.

22.00 – skruvar ihop Ikeamöbler.

23.00 – installerar möbel (piedestal) och ny lampa i det nymålade rummet, hänger tillbaka det tvättade skynket och njuter av dagsverket.

Nu är klockan hundra och jag ska gå och lägga mig.

3 reaktioner till “Ett foto i timmen (på ett ungefär)

  1. Mitt liv är tillbaka !!! Efter 1 års brutet äktenskap lämnade min man mig med två barn. Jag kände mig som om mitt liv var på väg att sluta jag begick självmord, jag var emotionellt nere under en mycket lång tid. Tack vare en stavningskastare som heter Dr Ogundu, som jag träffade online. På en trogen dag, när jag surfar på internet, kom jag över hela testamenten om denna speciella stavningsbana. Vissa människor vittnade om att han tog tillbaka sin Ex-älskare, vissa vittnade om att han återställer livmodern och annan sjukdom, vissa vittnade om att han kan kasta en stavning för att sluta skilja sig och så vidare. Jag stöter också på ett visst vittnesbörd, det handlade om en kvinna som heter Sonia, hon vittnade om hur han tog tillbaka sin Ex-älskare på mindre än 2 dagar och i slutet av sitt vittnesbörd droppade hon Dr Ogundus e-postadress. Efter att ha läst alla dessa bestämde jag mig för att prova. Jag kontaktade honom via e-post och förklarade mitt problem för honom. På bara 48 timmar kom min man tillbaka till mig. Vi löste våra problem och vi är ännu lyckligare än tidigare Dr Ogundu. Han är verkligen en begåvad man och jag kommer inte sluta publicera honom eftersom han är en underbar man … Om du har ett problem och du letar efter en riktig och äkta stavningskast för att lösa alla dina problem för dig. Prova Dr Ogundu när som helst, han kan vara svaret på dina problem. kontakta den stora doktorn genom detta mail: drogunduspellcaster@gmail.com

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: