Nu skryter vi ikapp oss

I går la Mia Skäringer ut bilder på Midjerösskan och dess innehåll. Eftersom jag är en del av firma Hellbjörn Schedwin som har tagit fram Midjerösskan med fuck off-kittet så var det här något slags klimax efter en intensiv arbetsvår. Som jag fick rysningar när jag såg den här bilden i slutet av bildserien. Mitt (och Lindas, Kristels och Kajsas) nylle rätt ut till nästan 400 000 följare i Mias kanal.

Alltså vi visste ju att hon skulle lägga ut en bild på oss och vi hade givetvis tagit in en fotograf – shout out Molly Måssebäck – för ändamålet, eftersom vi inte vill lämna till slumpen det vi kan kontrollera. Men att se den och texten jag skrev till, som i ett citat, var något annat. Sorry för eventuellt tjat om min gamla arbetsplats, men när jag är med om att gå i mål med sådana här projekt; att jobba med Mia och Anna och göra det för en god sak och få vara med om att saluföra något så praktiskt och vackert som en MIDJERÖSSKA, då är det inte utan att jag måste nypa mig i armen för att veta att det är på riktigt.

Det var ändå bara några år sedan jag satt på ett kontor och gjorde kommunikation som antingen ingen ens såg (skrev cirka 90 artiklar på engelska om brushcutters och robotic mowers som bara hamnade hos någon redaktör i England som inte gjorde något med dem) eller som byggde på en misogyn idé som jag inte fick frångå. Samtidigt som cheferna blundade för sexuella trakasserier. Som en kollega till mig sammanfattade hur det var att jobba på den reklambyrån: ”ingenting blir bra och alla mår dåligt”.

Men nurå! Va! Nu gör jag midjerösskor till förmån för människor på flykt från krig eller män. DET ÄR INTE SKIT I BYX DET.

Kan också passa på att ge en sneak peak på de klistermärken (två fulla ark) som också är med i fuck off-kittet, men som Mia inte la ut på insta.

Obs, jag är inte så bra på att hitta ljuset och ta snygga bilder som Kajsa (andra halvan av företagsnamnet Hellbjörn Schedwin och den som tog bilderna till Mias insta) är, så det här blev … ja, ni ser ju vad det är i alla fall:

Älskar särskilt det lilla snippstimmet och kissdroppen. Älskar också att vika upp den här vyn på ett möte med myndiga personer. Satt i ett sådant på Astra Zeneca för några veckor sedan och såg att minst en av dem kikade, men ingen sa något. Fnissigt.

Det finns många fler märken i Midjerösskan som säljs för 499 + frakt med start den 24 juli klockan 9 på Annas och Mias hemsida.

3 reaktioner till “Nu skryter vi ikapp oss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: