Nu vevar vi igång det här gamla skrället

Hej, nu är det knorvligt med ångesten här. Barnens sommarlov är slut och från och med i morgon kommer dagarna inte att handla om sådana här slumrande påminnelser utan mer att leverera, prestera och få allt att ske enligt de minutiösa rutiner som krävs för att få ihop skola, förskola, jobb, hus, kooperativ, aktiviteter och så vidare amen. Kickstartar med att ha jouren på kooperativt i morgon. Lika bra att kasta sig ut, va?  (Kommentar om bild: punkten ”fiskarna” handlade om att vi hade akvarieansvar på förskolan under ett par veckor i sommar då kooperativet var stängt.)

Det är en annan typ av ångest att dra igång en ny termin som företag(are?) än som anställd. 100 procent värt att vara sin egen, kolla bara vad jag fick göra i går – vara moderator under ett panelsamtal med Gudrun Schyman på Way out west. Det hade inte hänt om jag var kvar på min gamla arbetsplats, om en säger. Men samtidigt. Jag stötte på en gammal kollega förra veckan och han hade tillbringat första förmiddagen efter semestern med att stirra ut i luften och tänka på nudlar. Det lät så skönt, tycker jag. Jag är mer som helt stirrig. Och tänker på hur vi ska få ihop ekonomin, hur vi ska hinna med bokföring och få in nya uppdrag och politiken och hur vi ska få betalt och att ingen får bli sjuk och hur ska det bli med pensionen egentligen?

Obs, fattar att man inte kan zooma ut och tänka på nudlar en halv arbetsdag på de flesta arbetsplatser, men på en större reklambyrå, ja…

Hur som helst – det lär väl ordna sig? Det gör ju det. Och vi har långt bättre förutsättningar inför den här hösten än inför förra och ännu långt mycket bättre än inför förrförra. Uppåt framåt!

Har också flera höstliga saker att se fram emot. Här kommer en lista:

– Kolmården. Vi ska dit tillsammans med min bror + familj samt mina föräldrar. Ska bli så himla kul. Har hört att de har en ny bergochdalbana som ska vara väldigt bra och förra gången Ben träffade Bamse såg hen ut så här och nu ska vi få träffa Bamse and all the rest of them. Gissar på många Kodak moments.

– Valet. Jaja, det finns mycket att inte se fram emot, host och hjälp, men den valkampanj som jag och Kajsa gjort för Fi Göteborg är så himla … ja, ni får se sedan. Den är maffig och jag vill påstå att inget annat parti gjort så här förut. Ska bli så KUL att se hur det landar. Bilder på valstugan som vi gjort och som för tillfället står på Backaplan. Visst är den fin?

– Statement. Är det någon som läser här som ska gå? Jag ska ha förfest på fredagen hemma hos mig och alla är välkomna. Som jag skrev i messengertråden jag drog igång med de som jag vet ska gå: eftersom ingen kommer att dra med sig en cis-man så är det här första gången uttrycket ”the more the merrier” VERKLIGEN stämmer. Tänk er en fest utan snubbar, tänk er sedan en kall öl osv.

– Resa med mamma. Vi ska hitta åka på någon slags långweekend nu under hösten. Hon gav mig det i födelsedagspresent. Det kommer att vara välnärande för vår relation (det är också den uttalade tanken med resan). Jag ser mycket fram emot att umgås med min mor utan andra människor (främst barn) i närheten. Vi har på riktigt inte gjort det (förutom en eftermiddag/kväll när hon fyllde 60 och jag tog med henne på överraskningar i Göteborg) på ungefär åtta år.

En tanke på “Nu vevar vi igång det här gamla skrället

  1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.1) kärleksspell2) Lost Love Spells3) Skilsmässa Spells4) Äktenskapsstavar5) Bindande stavar6) Breakup Spells7) Förvisa en tidigare älskare.8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor9) vill tillfredsställa din älskareKontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösninggenom {drogunduspellcaster@gmail.com}

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: