Uppåt framåt

Det tog fyrtio minuter längre tid än planerat att lämna barnen, min första lämningsdag. Jag och Nils fräste åt varandra för jag missuppfattade hans ”vet du var barnens gummistövlar är?” som ett ”du som har koll på allt ska givetvis ha koll på gummistövlarna för det är din roll att ha koll på precis allt”, medan Nils menade ”du som förra veckan städade källaren och röjde bland gamla skor och kläder, du kanske ställde gummistövlar på något särskilt ställe?”. Det är ej lätt att leva med mig alltid, nej,

Dessutom:

Jag luktar kiss, för jag bar runt på Bens kissiga sängkläder efter att jag själv duschat och klätt på mig (rookie mistake), Bo var otröstlig under nästan en kvart för att hon kom att tänka på ett tigergosedjur som försvann för fyra år sedan, Ben ville inte äta frukost och det går magsjuka på fritids.

Nu sitter jag på jobbet. Sminket har runnit all världens väg på grund av väder, jag har ett par bajsiga trosor i regnjackfickan och strax ska jag intervjua en person för ett projekt för vilket kunden vill betala hälften ”om hen inte riktigt blir nöjd”.

FLYING START på den här dagen.

13 reaktioner till “Uppåt framåt

 1. Klen tröst kanske, men lyckan du skänker mig genom att skriva om din pissiga dag! (Liksom dina fina dagar, så klart, jag är ingen eländesknarkare). Så glad att du är tillbaka.

  Gilla

 2. Vill tipsa om draglakan till Bens säng. Det är ett ca 1 m långt lakan med plastad undersida som.ni bäddar med ovanpå vanliga lakan under där rumpan ligger. Om barnet kissar i sängen drar ni bara av det och så är det färdigbäddat under. Sedan tvättar ni bara draglakaner. Ni slipper bädda om.mitt i natten. Vi köpte på webbutik för hjälpmedel för gamla.

  Gilla

 3. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.1) kärleksspell2) Lost Love Spells3) Skilsmässa Spells4) Äktenskapsstavar5) Bindande stavar6) Breakup Spells7) Förvisa en tidigare älskare.8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor9) vill tillfredsställa din älskareKontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösninggenom {drogunduspellcaster@gmail.com}

  Gilla

 4. I am very happy today with my family. My name is lisa tommy living in USA, My husband left me for a good 3 years now, and i love him so much, i have been looking for a way to get him back since then. i have tried many options but he did not come back, until i met a friend that darted me to Dr.Jato a spell caster, who helped me to bring back my husband after 2 weeks. Me and my husband are living happily together today, That man is great, you can contact him via email jatolovespell@gmail.com Now i will advice any serious persons that found themselves in this kind of problem to contact him now a fast solution without stress.. He always hello, now i call him my father.contact him now he is always online email (jatolovespell@gmail.com) or contact him on his whatsapp mobile line +2348140033827.

  Gilla

 5. I am very happy today with my family. My name is lisa tommy living in USA, My husband left me for a good 3 years now, and i love him so much, i have been looking for a way to get him back since then. i have tried many options but he did not come back, until i met a friend that darted me to Dr.Jato a spell caster, who helped me to bring back my husband after 2 weeks. Me and my husband are living happily together today, That man is great, you can contact him via email jatolovespell@gmail.com Now i will advice any serious persons that found themselves in this kind of problem to contact him now a fast solution without stress.. He always hello, now i call him my father.contact him now he is always online email (jatolovespell@gmail.com) or contact him on his whatsapp mobile line +2348140033827.

  Gilla

 6. I am very happy today with my family. My name is lisa tommy living in USA, My husband left me for a good 3 years now, and i love him so much, i have been looking for a way to get him back since then. i have tried many options but he did not come back, until i met a friend that darted me to Dr.Jato a spell caster, who helped me to bring back my husband after 2 weeks. Me and my husband are living happily together today, That man is great, you can contact him via email jatolovespell@gmail.com Now i will advice any serious persons that found themselves in this kind of problem to contact him now a fast solution without stress.. He always hello, now i call him my father.contact him now he is always online email (jatolovespell@gmail.com) or contact him on his whatsapp mobile line +2348140033827.

  Gilla

 7. I am very happy today with my family. My name is lisa tommy living in USA, My husband left me for a good 3 years now, and i love him so much, i have been looking for a way to get him back since then. i have tried many options but he did not come back, until i met a friend that darted me to Dr.Jato a spell caster, who helped me to bring back my husband after 2 weeks. Me and my husband are living happily together today, That man is great, you can contact him via email jatolovespell@gmail.com Now i will advice any serious persons that found themselves in this kind of problem to contact him now a fast solution without stress.. He always hello, now i call him my father.contact him now he is always online email (jatolovespell@gmail.com) or contact him on his whatsapp mobile line +2348140033827.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: