Viggo och rädslolistan och veckan som breder ut sig

Det här är andra gången jag väcker bloggen till liv för att jag vill visa vad för fint jag fått från Lisa. Alltså tack, jag blir så otroligt glad och samtidigt lite skamsen, av någon anledning, när jag får opåkallad present på posten på det här viset. ”Inte ska väl jag” och så, ni vet.

Hur som helst så kommer jag och Bossa att ha många fina stunder med Viggo och rädslolistan, det är jag säker på, ety den verkar helmysig.

Jamen i alla fall, det har varit feelings all over the place senaste tiden och det är väl därför jag varit så tyst. Mycket dödsångest, klimatångest, tankar kring meningsfullhet/meningslöshet, skakigt i nära relationer-konstellationer och så en ganska intensiv mani på det.

Efter valet drabbades jag av ett starkt, starkt behov av att ”rensa ut och städa upp”. Ville liksom jiffa varenda list i huset och gå igenom alla gamla lådor och murkna hörn och göra RENT. Och i manin missade jag att tänka på att övriga vuxna i familjen Hellbjörn inte kände samma behov och så blev det, så att säga, en obalans.

Men det ska vi jobba på.

Jag skramlar igång bloggandet genom att göra som Sandra Beijer och berätta om veckan.

Jobbmässigt ska jag intervjua ett gäng personer och skriva grovmanus till en grej, göra en pitch (reklamspråk för att woo:a en potentiell uppdragsgivare genom att lösa en kommunikationsutmaning medelst en bra idé) för Amnesty, ombilda bolaget för att få igång en AB-verksamhet (ÄNTLIGEN är det på gång), förhoppningsvis få positivt besked från en annan pitch och i och med det planera för ett större projekt samt slutföra arbetet med en webbplats vi jobbat med ett tag.

Vid sidan av jobbet ser det ut så här:

Onsdag kväll: föräldramöte på förskolan
Onsdag-torsdag: min kompis Anton är i Göteborg pga bokmässan och bor hos mig. Har saknat Anton mycket, han bor så långt bort som i Luleå.
Torsdag dag + kväll: jour på + städning av förskolan.
Torsdag kväll: after work med kompisar, men får nog ställa in det pga:
Torsdag-lördag: mina föräldrar är på besök och ska fira Bo som fyller åtta på söndag
Torsdag-söndag: barnens kusin Emma bor hos oss
Lördag-söndag: Bossa ska ha pyjamasparty för en liten skara kompisar och några sover över. Detta ska bli så mysigt. De ska få beställa pizza, kolla film osv.
Söndag: BOSSAS FÖLSEDAG! Hon kommer att firas mest på lördagen, för på söndagen ska hon på ett annat kalas, men lite fir blir det ju även denna dag. Plus att vi ännu inte vet när hennes farfar och farmor vill komma och fira. Kanske dyker de upp den här dagen? Får väl ha en plan för det.
Lördag-söndag: En journalist från P1 Tendens kommer till oss vid två tillfällen under helgen för att göra en dokumentär om barns könsidentitet. Ska intervjua mest mig, men också träffa Ben.

Hmm, nu när jag ser det framför mig känns det eventuellt som en lite för späckad vecka? Men det löser sig alltid. Bara ingen blir sjuk. (Famous last words.)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: