EFIT KL 10

Ligger i divanen på jobbet och tänker på konversationen med barnmorskan när jag sa att jag inte ville ha en ny spiral.

”Har du en plan för att skydda dig om du inte vill bli gravid?”

”Ja, jag tänkte att min man kunde ta ansvar för det.”

”Men om han inte gör det då?”

Jag tänker att han kan respektera mitt önskemål om att inte ejakulera i mig. Tror nog att det ska gå bra. ”Var som helst utom i mig, tack. Jag är inte knusslig!”

Det är ju ganska enkelt egentligen. Jag rekommenderar den här läsningen. Det är en person som i tweets förklarar varför män bär ansvaret för alla (jo, alla) oönskade graviditeter. Det är lite långt, men väl värt det. Ögonöppnande läsning!

4 reaktioner till “EFIT KL 10

  1. Frågan är bara hur säkert det är att låta spermierna hamna någon annanstans. Eller jo – asenkelt så länge man inte sysslar med omslutande sex, men annars kan ju en bus-spermie eller två ändå hoppa ut, har jag hört… Hoppas det funkar iaf, och jag tycker det är bra tänkt att mannen kan ta ansvar för detta ett tag. Kondom kan ju också funka, kanske.

    Gilla

  2. Jag tog ut hormonspiralen för ett år sedan och det är underbart. Känner mig mer levande och lustfylld nu. Hade haft torra slemhinnor i flera år och inte fattat att det berodde på spiralen.Hoppas det blir bra för dig också��

    Gilla

  3. Jag får fortfarande höra att det är mitt fel att jag blev gravid med mitt ex, trots att jag åt p-piller. Det är ju mitt ansvar och synd om den stackars mannen som faktiskt inte ville ha barn.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: