Pms och Peter Siepen

Åsa säger:

Jag vill veta mer om löpningen. Mer om måendet. Mer om familjelivet. Relationen med Nils. Älskar vardagsskildringar. Mer EFIT. Mer av allt! 

Så snäll kommentar, vad glad jag blir.

Okej, det här går att knyta ihop, för måendet är såklart beroende av det andra. Jag jobbade med Peter Siepen för en damans massa år sedan och han sa att han mådde riktigt bra när han hade kontroll över kropp och ekonomi. Inkomster och utgifter på båda håll, liksom. Det är väl en vedertagen grej, tänker jag, för jag mår också bäst när jag agerar på ett sätt som jag vet är bra för kroppen, samtidigt som jag kan blicka framåt och vet att jag klarar mina (och familjens) behov och till och med får lite över för kul. Och när jag har kontroll på det där så blir det ju lättare att vara rolig och bra i relation till andra.

Egentligen är det rätt bra nu, för firman tar hela tiden nätta steg framåt mot ett stabilt ekonomiskt läge och jag springer ganska regelbundet, vilket dämpar dödsångesten (för mig alltså, jag menar inte att det funkar för alla).

Men jag oroar mig för Ben (flera operationer samt en utredning om varför hen inte går upp i vikt på gång samt tankar på hur vi ska hantera omvärldens reaktioner på den eventuella könsdysforin när hen ska börja skolan) och jag sover för dåligt och svettas orimligt mycket och vissa dagar kommer den läskiga ”hjärnan brinner”-känslan från i våras tillbaka. Jag tänker också ibland att jag och Nils skulle behöva göra en total rekond av vår relation för vi pratar så lite med varandra och sitter mest vid varsin skärm på kvällarna och sover i olika rum. Men jag är så trött. Tänker att ”vi tar det sedan”. Jag går mycket och väntar på det där ”sedan”.

Mmjorå. I dag har jag kraftig pms också, om någon undrar. Det är med största säkerhet annat ljud i skällan om tre till fyra dagar, när det så att säga runnit till.

Peter Siepen var för övrigt min favoritprogramledare när jag jobbade på MTG. Så empatisk och prestigelös.

En tanke på “Pms och Peter Siepen

  1. Mitt namn är Lilian N. Detta är en mycket glad dag i mitt liv på grund av den hjälp som Dr.saguru har givit mig genom att hjälpa mig att få min ex-man tillbaka med sin magiska och kärleksspell. Jag var gift i 6 år och det var så hemskt eftersom min man verkligen fuskade på mig och letade efter skilsmässa men när jag kom över Drsaguru email på internet om hur han har hjälpt så många människor att få sina ex tillbaka och hjälpa till att åtgärda relationen. och få människor att vara lyckliga i sitt förhållande. Jag förklarade min situation för honom och sökte sedan hans hjälp men till min största överraskning berättade han för mig att han hjälper mig med mitt fall och här firar jag nu eftersom min man har förändrats helt för gott. Han vill alltid vara hos mig och kan inte göra någonting utan min dag. Jag njuter verkligen av mitt äktenskap, vilken stor fest. Jag kommer att fortsätta att vittna på internet eftersom Dr.saguru verkligen är en riktig stavning. BEHÖVER DU HJÄLP KONTAKT LÄKARE SAGURU NU VIA E-POST: drsagurusolutions@gmail.com eller WhatsApp +2349037545183 Han är det enda svaret på ditt problem och får dig att känna dig lycklig i din relation.och hans också perfekt i1 LOVE SPELL2 WIN EX BACK3 FRUKTER AV WOMBEN4 PROMOTION SPELL5 SKYDDSPEL6 BUSINESS SPELL7 bra jobbspel8 LOTTERY SPELL och CASE CASE SPELL.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: