Min tredje bebis

Google påminner mig om att det i morgon är tre år sedan jag och Kajsa startade Hellbjörn Schedwin. Jag blir helt snurrig av det. Ben var 2,5 år när vi drog i gång och hade inte sovit på … 2,5 år. Det var precis innan vi äntligen fick vård och operation av öronen. Allt var kaos och jag somnade på golvet på jobbet och grät under möten och i detta sa jag upp mig och startade ett företag? Eller, jag sa ju faktiskt inte upp mig förrän senare på våren.

Hur som helst. Tre år. Det är otroligt. Jag som är den mest ekonomiskt stressade och katastroftänkande jag känner var på pensionsmöte på banken i går och tänkte på riktigt ”det där ordnar sig” när jag fick ett megadystert besked om min framtida pension (så blire när man först jobbar i en bransch där arbetsplatserna saknar tjänstepensionsavtal och sedan startar eget).

Jag tror verkligen att det kommer att ordna sig. Det är en knäpp sak att säga för att vara jag. Men det ordnar sig.

Jag har lärt mig mer de senaste tre åren än under övriga cv-år sammantaget. Kan exempelvis numera stå på en scen och prata och tycka att det är kul, klippa film, göra bokföring, vara säljare och driva ett bolag med vinst.

Vilket OERHÖRT navelskåderi det här blev. Kan ju lika bra bre på och passa på att säga att jag är vd nu. Vi har startat Hellbjörn Schedwin AB (var handelsbolag innan) och gissa vem som blev styrelseordförande och kreativ chef? Ja, det blev Kajsa och vd-rollen blev min. Enligt Kajsa är det givet att den som läst matte F ska bli vd, men jag vet inte jag. Tror att hon mest var snäll och ville ge mig chansen att se mallig ut på LinkedIn (min bästa humorblogg).

Kom igen nu nästkommande tre år. Vad bär du i skötet? To infinity and beyond, va?

13 reaktioner till “Min tredje bebis

 1. Jag tror många anställda och några riktigt njutiga låååångluncher för kreativ chef/styrelseordf och VD:n, kanske en rekreationsresa eller tre för samma duo. Grattis till jubileum och aktiebolag, ni e bäst!

  Gilla

 2. Det är bra och dåligt. Ska flytta bloggen till wordpress och lösenordsskydda vissa inlägg så att jag kan prata om det. Tackar som frågar ❤

  Gilla

 3. Hej bästa Mary! Grattis till treåringen! Det har ni gjort förbaskat bra!Long time no bloggande, ser ovan varför. Kram /Katten

  Gilla

 4. Vill bara säga hej och hallå och att jag saknar dina inlägg. (Men vill så klart inte lägga stress och press om dagarna redan är hektiska. Isåfall räcker det med hej och hallå.)

  Gilla

 5. Mitt namn är Lilian N. Detta är en mycket glad dag i mitt liv på grund av den hjälp som Dr.saguru har givit mig genom att hjälpa mig att få min ex-man tillbaka med sin magiska och kärleksspell. Jag var gift i 6 år och det var så hemskt eftersom min man verkligen fuskade på mig och letade efter skilsmässa men när jag kom över Drsaguru email på internet om hur han har hjälpt så många människor att få sina ex tillbaka och hjälpa till att åtgärda relationen. och få människor att vara lyckliga i sitt förhållande. Jag förklarade min situation för honom och sökte sedan hans hjälp men till min största överraskning berättade han för mig att han hjälper mig med mitt fall och här firar jag nu eftersom min man har förändrats helt för gott. Han vill alltid vara hos mig och kan inte göra någonting utan min dag. Jag njuter verkligen av mitt äktenskap, vilken stor fest. Jag kommer att fortsätta att vittna på internet eftersom Dr.saguru verkligen är en riktig stavning. BEHÖVER DU HJÄLP KONTAKT LÄKARE SAGURU NU VIA E-POST: drsagurusolutions@gmail.com eller WhatsApp +2349037545183 Han är det enda svaret på ditt problem och får dig att känna dig lycklig i din relation.och hans också perfekt i1 LOVE SPELL2 WIN EX BACK3 FRUKTER AV WOMBEN4 PROMOTION SPELL5 SKYDDSPEL6 BUSINESS SPELL7 bra jobbspel8 LOTTERY SPELL och CASE CASE SPELL.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: