Löss och svullen mun

Här sitter jag och skäms över att jag skickade in en bild på Ben med lusschampo i föräldrakooperativets slack-tråd. Den här helgen skulle vara stora behandlingshelgen för att en gång för alla (eller i alla fall för den här gången) få bukt på lössen och jag ville vara rolig och skrev något i stil med ”LusFest19 – nu kööör vi”. Men så fick jag genast ångest över att vi skickade en obehandlad Ben på kalas tidigare i dag och var tvungen att förklara mig i ytterligare ett meddelande att vi inte hittat några löss och om vi hade gjort det hade vi givetvis behandlat före kalaset. Och sedan fick jag ångest över att det nu ser ut som att jag försöker framhålla mig som en så JÄVLA duktig förälder. Vill bara ta bort skiten, men flera har redan sett det så det går ju inte, ååååh. Varför ska jag hålla på och hålla på? Blä. Posta aldrig om ej helt nödvändigt är ju regeln.

ANNAT man kan ha ångest över som förälder är att ens barn kan få en allergisk reaktion när man är långt borta. Det hände i går kväll, när Bo sov över hos sin kompis Mika på Orust och jag inte ens var i Göteborg (på väg hem från Luleå) och hennes läppar svullnade upp till helt vansinniga storlekar. Det var aldrig någon fara, mer än att det gjorde lite ont, men stackars Mikas föräldrar måste ha blivit så  oroliga. I alla fall. 1177 tipsade om 112 och 112 skickade en ambulans som åkte hela vägen till Bo och gav antihistamin och så gick svullnaden ned och Bo kunde stanna kvar och sova över. Heja välfärden, va?

Roligt instick: Bo hade kollat på Melodifestivalen i går och reagerat på att en person som uppträdde hade likadana läppar som hon, men att den personen inte hade allergi utan hade fixat det själv (antar att hon fick förklarat för sig om fillers och liknande). Hon var som förundrad över detta, hehe.

Vad jag gjorde i Luleå? Nämen hade livets dagar, bara. Ska berätta om det, men är så pass trött och förkyld nu att jag ej mäktar med mer än Sex education och Candy crush till dess att jag fått minst sex obestrukna timmars sömn i mig.

3 reaktioner till “Löss och svullen mun

  1. Åh vad jag känner igen mig. Alltså jag skulle älska dig o dina inlägg om jag var med i en sån tråd. Och skriver jag något får jag ångest pga är jag nu DEN föräldern som klagar? Skriver jag något pepp får jag ångest pga nej nu blev jag någon slags Carola. Skriver jag inget tycket jag synd om de som skriver pga ensamma och… Skriver. Alltså fy fan. Det värsta med mig är att jag är sjukt PK och står upp för andra och säger ifrån i olika situationer (skitjobbig) och hatar mig själv pga jobbig och arg människa. Alltså jag gör det jag står för, men skäms för den jag är. Hur blir man en sådan där chill o cool person som kan säga bra grejer utan att vara apstörig och utan att vara sig själv? Eller bara sluta säga ifrån? Jag fattar inte!

    Gilla

  2. Mitt namn är Lilian N. Detta är en mycket glad dag i mitt liv på grund av den hjälp som Dr.saguru har givit mig genom att hjälpa mig att få min ex-man tillbaka med sin magiska och kärleksspell. Jag var gift i 6 år och det var så hemskt eftersom min man verkligen fuskade på mig och letade efter skilsmässa men när jag kom över Drsaguru email på internet om hur han har hjälpt så många människor att få sina ex tillbaka och hjälpa till att åtgärda relationen. och få människor att vara lyckliga i sitt förhållande. Jag förklarade min situation för honom och sökte sedan hans hjälp men till min största överraskning berättade han för mig att han hjälper mig med mitt fall och här firar jag nu eftersom min man har förändrats helt för gott. Han vill alltid vara hos mig och kan inte göra någonting utan min dag. Jag njuter verkligen av mitt äktenskap, vilken stor fest. Jag kommer att fortsätta att vittna på internet eftersom Dr.saguru verkligen är en riktig stavning. BEHÖVER DU HJÄLP KONTAKT LÄKARE SAGURU NU VIA E-POST: drsagurusolutions@gmail.com eller WhatsApp +2349037545183 Han är det enda svaret på ditt problem och får dig att känna dig lycklig i din relation.och hans också perfekt i1 LOVE SPELL2 WIN EX BACK3 FRUKTER AV WOMBEN4 PROMOTION SPELL5 SKYDDSPEL6 BUSINESS SPELL7 bra jobbspel8 LOTTERY SPELL och CASE CASE SPELL.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: