Blundar och gör dagen i bilder

Man kan vara mångbottnad som människa, va? Ha flera områden i livet som ej är speciellt bra och som inte passar för internet – och ändå skriva om sådant som händer, på andra områden. För det är fint att ha dokumenterat vissa grejer och så. Med det sagt kommer en dagen i bilder.

Jag vaknade av att Nils och Bo skulle iväg till Ulricehamn för att åka skidor. Vi ska till Branäs om några veckor och har anmält Bo till nivå 2 i en skidskola, trots att hon inte åkt förut, för Jack som är  kompis med Bo ska vara med i den skidskolan och vi vill att de ska få vara tillsammans. Så i dag skulle hon få öva, för att vara på samma nivå som de i Branäs.

Jag inledde dagen med att göra mjölkfri Nutella till Ben. Det livsmedel som är mest saknat, i och med den mjölkproteinfria kosten, är Nutella. Och det är svårt att få tag på sådan utan mjölkpulver. Så jag mixade rostade hasselnötter utan skal, florsocker, lönnsirap, kakao, salt och rapsolja.

Det blev jättegott. Smakade precis som vanlig Nutella. Men Ben har ingen aptit, så det tog en timme att få ner en halv rostis med pålägget som hen ändå gillade. Det är som det är. Tarmarna ska läka om ungefär ett halvår, då blir det äta av.

Sedan fick Ben spela på min dator medan jag fixade köket. Vår diskmaskin har gått sönder, så köksstäd är lite meckigare nu. Och att få den fixad är lite krångligt (måste gå direkt på tillverkaren och få dem att komma hem till oss). Men det är ett världsligt problem.

Sedan jobbade vi lite bildstöd. Det funkar väldigt bra, med Ben, att rita upp vad vi ska göra under en dag. Om vi bara säger det med ord blir det lätt oroligt. Vilken ordning ska saker ske i, vad är det som ska hända egentligen osv. Bra att kunna se det framför sig.

Dagens bildstöd berättade att vi skulle cykla till spårvagnen, äta något på stan, köpa mascara till mamma, köpa lördagsgodis, gå på bio, träffa mammas kompisar, ta spårvagnen hem till huset och återförenas med pappa och Bo.

Vi poppade popcorn till bion, eftersom den man köper där mest troligt innehåller mjölkprotein. Tänker på den gula goda smörbeläggningen.

Och så åkte vi in och kollade bio. Lilla spöket Laban. Sex delar om totalt 40 minuter. Jag lyssnade på en podd och käkade godis medan Ben njöt av underhållningen.  
Efter filmen tog vi en vagn genom Chalmerstunneln till Järntorget. Ben fick spela på mobilen, because mood.
 
Vi mötte upp med Kajsa och gick till Byns Bistro.  
Efter ett tag kom även Elin. Jävlar vad jag gillar de här. 
Sedan åkte vi hem och då var Nils och Bo hemma från sin skidresa. Bo hade ett svullet knä efter en grov vurpa, men var vid gott mod. Hon körde lite trummor i källaren. Hon spelar ju varje fredag på det som hette kommunala musikskolan när jag var liten, men som heter kulturskolan nu. Man får låna instrument. Det är fint.

Sedan kollade vi på melodifestivalen för första gången. Barnen ville se och jag sa ja. Vi har inte kollat förut, för ingen har varit intresserad. Men jag hade ingen tanke på att inte låta barnen titta, när de själva bad om det. Så jag kollade med dem. Nils, däremot, har tydligen sagt aktivt nej till önskemål om att titta (jag visste inte detta) och i kväll fick jag veta att Nils inte tyckte att de skulle kolla och sedan blev det bråk. Eller ja, inför barnen blev det mer diskussion, men när de somnat blev det gräl i en timme. Det handlar ju såklart om mycket mer än om vår oförmåga att kommunicera om barnens eventuella mellokonsumtion. Men nu är jag helt rödgråten och jag vet inte vad som är upp eller ner.

7 reaktioner till “Blundar och gör dagen i bilder

 1. fantastiskt bildstöd! mina blir mer av typen att både jag och barnet blir mer förvirrade för vi fattar inte vad jag har målat. och vad skönt att det funkar! här kommer tips på hur du lever mjölkfritt i gbg: happy vegan har vegansk Nutella, även Lidl under veganveckor, jag känner ingen skillnad alls. popcorn på bio är vegan så ingen mjölk där, ibland är det bra att industrin hittat på billigt fusk istället för smör och mjölk. gå med i \”vegan Göteborg\” på Facebook och \”va är det veganskt\” du kan ställa frågor men mest får du massa tips om ställen som fixar mjölkfritt, det har helt exploderat så livet mjölkfritt har blivit tusen gånger lättare. och om du är lika korkad som jag så upplyser jag dig härmed att mjölksyra är mjölkfritt (om inte produkten i övrigt innehåller laktos alltså men då ska det stå utsatt), det tog mig är att komma på att det är så kemisk process som bara heter något med mjölk.

  Gilla

 2. Gud vilka fina bilder. Har inte sett att Ben är så söt förut, och vilken härlig dag. Tråkigt slut på dagen dock. Själv hade jag nog inte kunnat föreställa mig att min partner skulle säga nej till Mello så jag hade nog också bara tänkt att då kör vi. Om det inte var tiden, för vår familj är det lite sent kanske. Men så himla tråkigt slut på dagen. Ledsen för er skull.

  Gilla

 3. Vilka är argumenten emot mello? Har själv jämnåriga barn och inga betänkligheter. Köpte t i m biljetter till genrepet på lördag i julklapp till familjen. MEN – utgår från att det kan finnas rimliga anledningar att vara anti, kommer bara inte på vilka och vill veta.

  Gilla

 4. Mitt namn är Lilian N. Detta är en mycket glad dag i mitt liv på grund av den hjälp som Dr.saguru har givit mig genom att hjälpa mig att få min ex-man tillbaka med sin magiska och kärleksspell. Jag var gift i 6 år och det var så hemskt eftersom min man verkligen fuskade på mig och letade efter skilsmässa men när jag kom över Drsaguru email på internet om hur han har hjälpt så många människor att få sina ex tillbaka och hjälpa till att åtgärda relationen. och få människor att vara lyckliga i sitt förhållande. Jag förklarade min situation för honom och sökte sedan hans hjälp men till min största överraskning berättade han för mig att han hjälper mig med mitt fall och här firar jag nu eftersom min man har förändrats helt för gott. Han vill alltid vara hos mig och kan inte göra någonting utan min dag. Jag njuter verkligen av mitt äktenskap, vilken stor fest. Jag kommer att fortsätta att vittna på internet eftersom Dr.saguru verkligen är en riktig stavning. BEHÖVER DU HJÄLP KONTAKT LÄKARE SAGURU NU VIA E-POST: drsagurusolutions@gmail.com eller WhatsApp +2349037545183 Han är det enda svaret på ditt problem och får dig att känna dig lycklig i din relation.och hans också perfekt i1 LOVE SPELL2 WIN EX BACK3 FRUKTER AV WOMBEN4 PROMOTION SPELL5 SKYDDSPEL6 BUSINESS SPELL7 bra jobbspel8 LOTTERY SPELL och CASE CASE SPELL.

  Gilla

 5. Mitt namn är Lilian N. Detta är en mycket glad dag i mitt liv på grund av den hjälp som Dr.saguru har givit mig genom att hjälpa mig att få min ex-man tillbaka med sin magiska och kärleksspell. Jag var gift i 6 år och det var så hemskt eftersom min man verkligen fuskade på mig och letade efter skilsmässa men när jag kom över Drsaguru email på internet om hur han har hjälpt så många människor att få sina ex tillbaka och hjälpa till att åtgärda relationen. och få människor att vara lyckliga i sitt förhållande. Jag förklarade min situation för honom och sökte sedan hans hjälp men till min största överraskning berättade han för mig att han hjälper mig med mitt fall och här firar jag nu eftersom min man har förändrats helt för gott. Han vill alltid vara hos mig och kan inte göra någonting utan min dag. Jag njuter verkligen av mitt äktenskap, vilken stor fest. Jag kommer att fortsätta att vittna på internet eftersom Dr.saguru verkligen är en riktig stavning. BEHÖVER DU HJÄLP KONTAKT LÄKARE SAGURU NU VIA E-POST: drsagurusolutions@gmail.com eller WhatsApp +2349037545183 Han är det enda svaret på ditt problem och får dig att känna dig lycklig i din relation.och hans också perfekt i1 LOVE SPELL2 WIN EX BACK3 FRUKTER AV WOMBEN4 PROMOTION SPELL5 SKYDDSPEL6 BUSINESS SPELL7 bra jobbspel8 LOTTERY SPELL och CASE CASE SPELL.

  Gilla

 6. säsongshälsningar till alla mina vänner jag är här för att berätta lite om hur jag fick tillbaka min hsnabd med hjälp av en stor man som heter baba osagiede. Jag heter Gunilla Hägglund, form, Alingsås, Sverige. Efter 12 års äktenskap har jag och min man varit i en gräl eller den andra tills han äntligen lämnade mig och flyttade till Kalifornien för att vara med en annan kvinna. Jag kände att mitt liv var över och mina barn trodde att de aldrig skulle se sin far igen. Jag försökte vara stark bara för barnen men jag kunde inte kontrollera de smärta som plågar mitt hjärta, mitt hjärta fylldes av sorg och smärta eftersom jag verkligen var kär i min man. Varje dag och natt tänker jag på honom och önskar alltid att han skulle komma tillbaka till mig, jag var verkligen upprörd och jag behövde hjälp, så jag sökte efter hjälp på nätet och jag stötte på en webbplats som föreslog att Dr Osagiede kan hjälpa till att få tillbaka ex snabbt . Så jag kände att jag skulle prova honom. Jag kontaktade honom och han berättade vad jag skulle göra och jag gjorde det då gjorde han en Love spell för mig. 48 timmar senare ringde min man verkligen till mig och berättade för mig att han saknar mig och barnen så mycket, så fantastiskt !! Så det var så han kom tillbaka samma dag, med massor av kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för den smärta han orsakade mig och barnen. Sedan från och med den dagen var vårt äktenskap nu starkare än hur det var tidigare, allt tack vare Dr Osagiede. han är så kraftfull och jag bestämde mig för att dela min berättelse på internet att Dr. Osagiede verkliga och kraftfulla stavskärare som jag alltid kommer att be för att leva länge för att hjälpa sina barn i tidens problem, om du är här och du behöver din Ex tillbaka eller så flyttade din man till en annan kvinna, gråt inte mer, kontakta den här kraftfulla stavagern nu. Här är hans e-postadress: doctorosagiede75@gmail.com eller whatsapp på +2349014523836eller viber +2349014523836

  Gilla

 7. Hur jag kunde bosätta mig med min man med hjälp av Dr Ajayi stavmästaren, jag är 47 år med tre barn, en morgon för ungefär 8 månader sedan vaknade min man precis från sängen och nästa sak han sa var att vi borde skiljas om att han inte längre är intresserad av vårt äktenskap, de orden fick mig i balans och jag nästan besvimade, vädjade till honom och frågade vad som gick fel men han vägrade säga något, samma månad lämnade han huset och lämnade mig ensam med barnen och för att vara uppriktigt var det inte lätt för mig, sa till och med sin syster att hjälpa mig att be honom att förlåta mig om jag har fel med honom ovetande och alla grunder faller på ett döva örat. Jag sökte efter hjälp från olika plattformar men alla misslyckades tills jag läste en artikel om en spirituell man, en stavspelare som heter Dr Ajayi, jag förklarade mitt problem för honom och han sa till mig att ge lite information som jag gav honom, han berättade för min make är inte i sin rätta sinnesram, att han manipuleras av en annan kvinna, det är därför han söker skilsmässa, men han sa till mig att inte vara orolig att om tre dagar kommer alla mina bekymmer vara över och till min största överraskning efter trollformuleringarna gjordes av den stora Dr Ajayi, min man ringde att han är på väg hem igen och till och med frågade mig hur länge han har varit borta från huset, jag är verkligen glad att mitt äktenskap är räddat av den stora spell spellisten som heter Dr Ajayi, skilsmässan inträffade aldrig, jag fick en marknadsföring på arbetsplatsen, allt i mitt liv vänder sig till det goda och den stora spell spellisten Dr Ajayi är att tacka för allt detta. Om du har äktenskapsproblem, om du letar efter livmoderns frukt, om du vill få tillbaka din exälskare, om du vill ha lyckligtal för lotteri, om du behöver en skyddstaf, stav för rikedom osv … Du är fri att kontakta Dr Ajayi för alla slags stavarbete och du kommer för evigt att vara stor för det eftersom alla dina hjärts önskningar kommer att uppfyllas. Du kan nå honom via e-post: drajayi1990@gmail.com eller Whatsapp +2347084887094.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: