72 månader

I dag var det sexårskalas för Ben, som formellt fyller år i morgon, och temat var ”prinsessor och pannkakor”. Ballongen ni ser i bild är den dyraste jag köpt, för vi var tvungen att ersätta den första som slet sig under den korta färden från bil till hus. Har aldrig sett Ben gå från total glädje till total avgrund på så kort tid. Grannar som passerade fick en liten show, så att säga. Men allt ordnade sig – varsågod Buttericks, ta alla våra pengar!

Detta är en vegansk prinsesstårta. Första gången vi beställt kalastårta från ett konditori. Nu är vi allt uppe i (det mjölkfria) smöret.

Jag ger bara föräldratips en gång vart femte år, ungefär, vilket jag hoppas borgar för visst mått av äkthet i tipsen. Här kommer mitt allra bästa hittills: om ni har ett storasyskon – delegera lekledaransvaret till den + en kompis. De älskar att ta ansvar (ha makt?) och kalaset blir extremt mycket mindre stressigt för dig som förälder. Allvarligt talat är detta drag det listigaste jag gjort sedan Bo spräckte mig. Jag kunde koncentrera mig fullt ut på att grädda 40 pannkakor och plocka undan efter de olika fikorna, medan kalasdeltagarna underhölls.

Ben fick så himla fina presenter. Halsband, väska, gosedjur och pussel. Men slime slår alltid allt, det är sedan gammalt.

7 reaktioner till “72 månader

  1. Jag är inte säker på att jag kunde ha gjort det utan dig. Jag skulle ha gett upp och trodde att eftersom min man såg någon annan och han sa att vi var klara. Efter att Dr.oduduwa lunsjat en magisk kärleks-spell, ringde min man mig på mobiltelefon för att be om ursäkt och han återvände hem.Tack så mycket till Oduduwa för att jag tog tillbaka min man hem efter 3 års separation. Vi är för alltid förälskade nu mer än någonsin tidigare, kärlek stavdelar fungerar riktigt snabbt.(dr.oduduwaspellcaster@gmail.com) Detta är Dr.Oduduwas personliga kontaktadress, jag rekommenderar starkt att du kan kontakta honom för lösning på äktenskapsproblem som; om du vill avbryta skilsmässdomstolsförfaranden, Love-spell för att locka till ny kärlek, Stava för att föra tillbaka din ex pojkvän inom 48 timmar … 100% möjligt Oduduwa Magic-Love spell ställde tillbaka min man hemma inom 2 dagar efter att stava lunchaktivering .

    Gilla

  2. Vi finansierar personer som har projekt men saknar resurser för att genomföra dem mellan 3 000 och 10 000 000 euro.————————————-* Ekonomiskt* Inteckningslån* Investeringslån* Autolån* Konsolideringsskuld.* Kreditlinje* Andra inteckning* Köp av kredit* Personligt lånKontakta oss:E-post: Axabanquebelge@outlook.frWhatsapp-nummer: +33780725269

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: