9. Blev livet som jag trodde?

När jag tänker på när jag tänkte på hur livet skulle bli, tänker jag på högstadiet. Vilket är konstigt, för jag minns inte att jag hade så avancerade tankar alls på hur jag ville att livet skulle bli. Jag visste bara hur jag inte ville ha det, det vill säga så som jag hade det. Allt med mig var fel och det fick jag veta. Jag skämdes oerhört för att jag var mobbad och försökte fatta hur jag skulle göra för att 1. få vara med eller 2. åtminstone inte synas. Bilden är från höstterminen i nian och det var nog den värsta tiden, precis innan det vände.

Även om jag inte hade någon högt flygande dröm vad gällde yrke eller så, så hade jag några saker på min lista. Det var bland annat att jag skulle ha minst en bra vän, ett jobb som jag tjänade 10 000 kronor i månaden på, en egen lägenhet och badrumsprodukter som kom från samma linje (spelade inte så stor roll vilket märke det var, bara det var samma på schampo som balsam och tvål). Jag skulle också alltid hålla en vikt på max 49 kilo.

Livet både blev och blev inte som jag tänkte då. Jag är inte så ätstörd längre och har mer än en bra vän. Och om jag håller mig till Åhléns off the rack-märken kan jag köpa en hel linje produkter från samma serie nästan när jag vill. Jag hade ju inte så avancerade planer, som sagt. Ville mest ta mig bort. I dag har jag många fler kravspecifikationer eller hur man ska säga och det kanske inte är så himla bra, egentligen. Mycket ska ha mer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: