22. Det här var 2016!

 

2016 inleddes med att vi lärde känna nya Ben, Ben som hörde och inte hade ont i öronen längre.

Jag och Bossa gick på hundmässa med Cathrin och Line. Minns detta som en riktig pangdag. Hängde länge i taxhörnan.

Och jag och Kajsa testade vingarna med vårt företag och bestämde att vi behövde åka på inspirationsresa till Kusamautsällningen på Louisiana. Matthew följde med.

Jag och Nils bilade ner till Hamburg och jag var så jävla peppad på semester med Nils efter att den jobbiga perioden med Bens öron och sömn äntligen var till ända. Givetvis blev jag febersjuk dag 1 på resan, men det blev bra till slut ändå. Såg livets konsert: Tame Impala på Großmarkt.

I mars bodde min kompis och kollega Matthew i vår källare, för han var mellan lägenheter och då vill man ju ställa upp. Han är från USA, vilket märktes på the condiments. Han skulle stanna en, max två veckor, tror jag, men det blev ungefär sex och det blev nog lite för mycket för att vår vänskap skulle lämnas helt opåverkad. Nu när jag läser om den här tiden kastas jag tillbaka till den här kvällen. Herregud vilken … Den killen (22-åringen) fick sedermera ett chefsjobb på min gamla reklambyråarbetsplats. Go figures.

På våren sa jag och Kajsa upp oss väldigt hastigt och lustigt och gick från att ha löner till att … inte ha det. Men vi hade tillförsikt!

Och Ben fyllde tre och fick en pruttmaskin

På sommaren skallade Ben mig så att jag fick en fläskläpp och så svalde jag en menskopp med mitt kön. Fy, det sistnämnda var hemskt.

På sommaren hyrde vi ut vårt hus via AirBnB för att kunna betala våra räkningar nu när jag inte hade lön. Det var kämpigt med flängandet till släktingar och allt städande och fixande inför husgäster. Men det gick och vi hittade på mysiga utflykter med barnen, som här till Ängelholms stadspark. En årligt återkommande tradition.

 Jag och Kajsa var i Almedalen också. Jag var moderator för en grej som Hanna ordnade. 

I augusti for vi till Berlin på en resa som var bokad och betald då jag fortfarande hade solid inkomst. Wow vad jag vill åka dit igen när jag ser de här bilderna. Bästa staden för familjesemester alla gånger. Det får bli en tur snart. Från och med nästa år kommer det att bli svinenkelt att åka tåg till Berlin, pga direkttåg (som dessutom ska vara supersnabba) Köpenhamn-Hamburg. Gissningsvis borde man kunna lämna Göteborg på morgonen och checka in i Berlin sen eftermiddag.

På hösten åkte jag och Kajsa till Kiruna för Feministiskt initiativs partikongress. Det var megahäftigt, förutom för vårt boende. Vi valde det billigaste vandrarhemmet och den ena bilden visar fettfläcken ovanför Kajsas huvudände och den andra visar lektyren på rummet.

Annat som hände hösten/vintern 2016 var att jag läste en artikel i vilken Babybjörn tipsade om hur man skulle få tillbaka sitt snygga utseende och tappade det lite i deras kommentarsfält. Det resulterade i att jag fick skriva en krönika för dem.

Och så testade jag att självmedicinera mot min PMS. Minns att jag mådde bättre av detta, men jag minns inte varför jag slutade?

3 reaktioner till “22. Det här var 2016!

  1. Hej vänner, jag heter Anna Sjoberg, från Stockholm – Sverige. Jag läste bra kommentarer om ditt bra jobb, jag är väldigt glad för er alla eftersom jag har hittat samma lycka i mig själv, bara för några veckor sedan läste jag ett bra vittnesbörd på liknande bloggwebbplats på mitt arbetskontor, en kommentar publicerad av en dam Jennifer från Madrid sa hon att en stor man från Africana-nationen som heter Dr.Oduduwa kunde återföra sin ex pojkvän efter 12 månaders uppbrytning. Jag var motiverad, jag försökte kontakta samma Oduduwa via: (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com) för en brådskande lösning för att återställa mitt äktenskap i cirka 2 år jag har varit separerad. Bara omedelbart skickar jag e-postmeddelande till Dr.Oduduwa, jag fick omedelbart svar, han sa till mig att han kan hjälpa mig, han sa att mitt ärende är för enkelt för honom att hantera eftersom han har löst liknande fall genom åren. Jag försökte eftersom jag inte har något att förlora från att försöka. han krävde för fotobilder och jag köpte ljus och annat stavmaterial som krävs för ett framgångsrikt resultat. För två dagar sedan, som var tisdag morgon efter att kärlek stavning aktiverats, fick jag ett telefonsamtal från min ex man, han pratade så snyggt med mig och ber om ursäkt för att han hade brutit upp med mig, att det var djävulens handarbete och han kände sig väldigt förlåt, jag förlåter honom och tackar honom för att han kom tillbaka. det var chockerande och en stor överraskning. Jag kunde aldrig föreställa mig att det fungerar så snabbt tills i går morgon kom min man tillbaka hem för att träffa mig och våra två härliga barn, vi är alla glada som en familj.Dr.Oduduwa har stora magiska stavkrafter för att lösa följande: … 1) älskar stavdel för att vinna spel2) Återställ tillbaka Lost Love Spells3) Skilsmässor4) Makarnas förtroendevilkar5) binder stavning att leva tillsammans för evigt6) Uppdelningsstavningar (avsluta förhållande)7) Magiska rötter och örter för stark erektion och långvarig sex8.) Magisk trolldom som marknadsförs på ditt jobbkontor9) Magiska trollformler för att få ett barn. (kvinnans frukt av livmodern)Obs: Jag var desperat efter att få tillbaka min ex kärleksman, det fungerar snabbare bara desperata som söker efter ett brådskande resultat för att återställa verklig kärlek och fred i äktenskapet för att kontakta Dr.Oduduwa omedelbart. (Dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

    Gilla

  2. Vi finansierar personer som har projekt men saknar resurser för att genomföra dem mellan 3 000 och 10 000 000 euro.————————————-* Ekonomiskt* Inteckningslån* Investeringslån* Autolån* Konsolideringsskuld.* Kreditlinje* Andra inteckning* Köp av kredit* Personligt lånKontakta oss:E-post: Axabanquebelge@outlook.frWhatsapp-nummer: +33780725269

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: