23. Nyårslöften

Hej, jag skulle preciiis försöka sova för natten när det slog mig att jag skulle blogga om nyårslöften. Här är några sluddriga snabba ord om det:

Jag tycker väldigt mycket om nyårslöften och att känna att nya vanor och möjliga förändringar kan rulla in. Men av någon himla anledning har jag inte tänkt på löften för 2020.

Men okej, förra året tror jag att jag lovade att få koll på vad tusan vi spenderar (alla) våra pengar på, fixa en hushållsbudget (jag och Nils har gemensam ekonomi) samt komma igång med ett månadssparande. Det har jag/vi gjort, men det där med kollen och budgeten fixade jag/vi först förra månaden, så det är väldigt nytt.

Mitt löfte för 2020 är att hålla den nya budgeten och således kunna spara mer än i dag och då placera de pengarna utanför vår vanliga bank. Och när bolånet inte längre är bundet, mot slutet av 2020, flytta alla våra bankärenden till en annan bank, för jag är liksom inte så glad i den vi har. Känner att Länsförsäkringar vore något för oss, gillar tanken på kooperativt.

Annars har jag faktiskt en litet bokidéembryo i mig och det vore väl själva satan om jag inte åtminstone försökte mig på att förverkliga det jag har fått för mig är det jag borde göra: skriva något längre. Så det får bli mitt andra löfte: ge mig tid, regelbundet, för att försöka skriva ut embryot till åtminstone ett bokfoster under 2020.

En tanke på “23. Nyårslöften

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: