Varit vaken sedan fem, är redo för lunch

I dag säger jag hej och välkommen in i spelet till halsbrännan. Jag kanske minns fel, men jag tror inte att jag upplevde så mycket besvär av det tidigare grossesser. Men nu är det tyvärr så att med varje rap, hur liten och obetydlig den än må vara, följer en liten spya med upp i svalget och i natt vaknade jag av att halsen brann. Hoppas att jag inte luktar kräks ur munnen.

Annars? Jag sitter i det gemensamma köket i kontorskorridoren i Lagerhuset där jag och Kajsa hyr in oss. I dag är första riktiga dagen tillbaka efter jullovet och traditionsenligt gick allt inte helt smooth. Jag och Nils hade givetvis glömt att terminen inleds med studiedag och stängt fritids, så där fick vi stuva om lite och jag fick med mig Nils nycklar, så jag kommer inte in på kontoret. Hade tur som blev insläppt av en korridorskollega som var ännu morgonpiggare än jag. Brukar vara ont om folk här före nio.

Nu ska jag beställa blommor till mor som fyller 70 samt förbereda för en presentation av ny grafisk profil för en kund.

2 reaktioner till “Varit vaken sedan fem, är redo för lunch

  1. Åh nej. Här har den också blivit högst närvarande, den där halsbrännan. Huh. Bor i Norrköping och barnen sen innan är 3 och 5. Känner mig cirka 150 % mer gravid denna graviditet över lag, även om jag mår bra och sådär. Lite tröttare, lite känsligare, ja lite lite mer av allt. Tror jag. Och kanske då lite mer barn också, av mätningen vid ultraljudet att döma iaf. Men det visar sig. 😬 Tvåan vägde in på nästan 4 kg. Så ehm. Blir spännade detta, om denna väger mer än så. Men men, inte långt kvar nu!💪 //Hon med bf 18/2:a

    Gillad av 1 person

    1. Hej och wow, 3 och 5 och snart en nyfödd – hjälte är du! Hoppas att du får en filbunkebebis som inte har ont i magen och som gillar att vila. Uj vad jag relaterar till ”extra allt” med den här graviditeten. Jag kan inte minnas att jag har varit så här trött förut. Särskilt trimester 1 och större delen av 2 och då sov jag ändå hur mycket som helst. Spännande ska det bli att se vem det är som bor där inne och gör mig så trött i alla fall.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: