Nästa gång det är tisdag är det februari

Jag jobbar hemifrån på tisdagar, för då är Kajsa föräldraledig och det finns ingen mening för mig att ta mig in till kontoret. I dag var det så fint väder och jag såg massa grannar gå på hurtiga lunchpromenader, så jag tänkte att jag skulle testa. Lite vitamin d i ögonen, en promenad till Lidl Biskopsgården, få med mig några bretzels hem.

Det gick ej. Nu kan jag visst inte ens gå längre. I alla fall inte mer än en ett par kilometer.

Men det finns massa annat att vara glad över! Som att vår nya ugn faktiskt funkar, om vi inte samtidigt har igång någon platta. Så nu kan jag och barnen baka och det råkar vara det bästa Ben vet. Han ska bli konditor och starta ett konditori som ska heta ”Sött och gott” och i dag bakade vi kolakakor med margarin i stället för smör och allergivänlig finmix i stället för mjöl. Fan vad fint att se honom så glad. Han frågade om han kan få vara med i Årets sockerbagare på SVT Barn ”när han får äta spannmål igen”. Åh, låt det få bli så. Att han får äta det igen någon dag.

Samtidigt har Bossa på sitt håll snöat in på att blanda trolldrycker och häromdagen beställde hon för egna pengar (alltså jag beställde med mitt kort och hon gav mig pengar från spargrisen) 10 glasbehållare från sidan Glas och flaskor som hon själv googlat fram. I dag var det leverans och unboxing och det var så fint att se henne så nöjd. Tycker det är en go’ 90-talsfeeling på utformningen av dem.

Jag tycker att det är så oerhört intressant att få följa med i vad mina barn intresserar sig för och jag kan inte tänka mig att det kommer att sluta kännas intressant och snart ska jag få en ny person att följa genom livet. Ynnest är det.

Annat positivt: serien It’s a sin (HBO) är jättebra, min absoluta radiofavorit Linnea Wikblad intervjuas i senaste Värvet och även om dramatiseringen av Pestens tid (The Stand, HBO) är lite pajig så HAR det något.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: