Hemme

I söndags vid lunchtid fick jag ok go från BB att åka hem. Det var uppspelta syskon som sladdade in till förlossningsentrén för att plocka upp mig. Det här med covidrestriktionerna skapar för övrigt oväntade bekymmer. Som hur jag skulle kunna ta mig ner från BB-rummet med bebis, babyskydd och massa packning, när jag inte fick (eller kunde) bära något. Men de hade löst det med en BB-värd som kom och hjälpte mig. Tycker det låter som ett mysigt jobb, BB-värd. I alla fall, Bubblan fick sitta fram och jag, Ben och Bo fick preciiis plats i baksätet. Det är inte en familjebil, vår lilla minicooper.

Hemma väntade massa presenter. Gud, vi har fått så mycket blommor och lyckönskningar. Det är så fint.

Annars har vi mest suttit i soffan och känt på det här med att vara fem. Eller sju, då, med råttorna, som barnen poängterar.

Jag och Bubblan har varit på återbesök och kollat hörsel och gjort en läkarundersökning. Han klarade besiktningen med full pott. Dock har han lite gulsot, vilket vi ska hålla koll på. Det är så lite, så de tror med bestämdhet att det kommer att försvinna när han kommit igång ordentligt med mat och bajs.

Och så har vi bekantat oss med the many faces of Bubblan.

I dag rann mjölken till. Jag hade börjat hoppas att den inte skulle göra det, men nu har den gjort sig påmind rejält, med två ömma handbollar som resultat. Det är lite som vattenkvaddlar, en ny smärta för att distrahera mig från en annan.

Jag frågade efter tabletter för att hindra mjölktillströmning på BB, men de har slutat med det. Tydligen är bieffekterna värre än nyttan. Så det är bara att härda ut. Jag har tryckt på mig en sportbehå och hoppas på det bästa.

Vill också säga STORT TACK till alla grattis här på bloggen. Det gör mig rörd och glad. Jag är så tacksam.

4 reaktioner till “Hemme

  1. Åh, så mysigt! Stort grattis till ljuvlig bebis, fin förlossning och det nya föräldraskapet. Jag måste passa på att säga att jag är så himla himla glad att din blogg är tillbaka också. ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: