Hem

Välkommen till din nya webbplats.

Välkommen till din nya webbplats! Du kan ändra denna sida genom att klicka på länken Redigera. För mer information om anpassning av din webbplatse kan du kolla in http://learn.wordpress.com/

De senaste inläggen

När livet får handla om att göra de man lever med så glada som man kan göra dem

Jag upplever, det senaste, att jag inte har något att säga. Det är så svårt att förstå hur jag ska kunna säga något av vikt, med tanke på att ingenting spelar någonting roll nu, förutom att stävja den globala uppvärmningen och att hjälpa människor att fly från farliga platser och sedermera lösa konflikter och motverkaFortsätt läsa ”När livet får handla om att göra de man lever med så glada som man kan göra dem”

Dagen i bilder

I dag vaknade jag klockan 6:20 och det är ingen dum tid att vakna, när man har bebis, men morgonen föregicks av en natt då Alf vaknade och var ledsen en gång var 45:e minut och det gjorde att jag inte sov i natt. Det är så svårt att somna om sådana nätter. Men men.Fortsätt läsa ”Dagen i bilder”

Födelsedagen i bilder

I dag fyllde jag 41 och väcktes med solros och sång. Och massa fina presenter. Som en pastamaskin … … en bra mugg … … ett enormt van Haasteren-pussel … … en wet stone för knivslip … … ett hus på en kobbe med en gatlykta … … och ett par skor! När jag komFortsätt läsa ”Födelsedagen i bilder”

Få nytt innehåll direkt till din inkorg.

%d bloggare gillar detta: